Čau všichni :!: :!:
Záznam se bohužel opět nekonal
Jestli Vy jste přijeli pozdě tak já za 5 minut 12.V Linzi jsem si prožil malí peklo.
Měli mě naložit ve 14:43 já ještě přijel o 2 hodky pozdějš a oni nikde!!!
Od 5 jsem tam trpěl ani si neumíte představit co jsem do sebe všechno dostal.(Modrýho portugala už jsem měl navrtaného)jo a ještě sem chtěl zamachrovat protože jsem věděl že jste tutově zapomněli vejvrtku hehe
Ještě se mi před 14 dny zdál takovej idiotskej sen že sem ten Klam nestihl.
V 7 mi za zády zaznělo čau tak jedem né??UFF !!!!taková bomba jak mi spadl šutr ze srdce.
Do klamu jsme přijeli v 19:30 opět problémy s lístkama no ale nakonec jsme dostali o 1 navíc.Nevím jak se to stalo ale já měl v obálce na své jméno jeden ,drůhá obálka na kámoše a v ní 2 tak to asi spletli ale na nich stálo 0 price takže ňáký volňásky čico.Tak se na koncert mrkla i přítelkyně
Fernetty moc hezký foto už mám postahováno
Jinak koncert byl na 1 s* užil jsem si to teda náramně stál jsem v pravo od podia jak byli WCbudky na Carina jsem neviděl což mě celkem sralo ale když jsem se podíval za sebe tak jsem byl rád že jsem rád a ani se nehnul
Bombička překvápko bylo Astronomy domine.Sice jim to ujíždělo ale jinak ok.(ta kytara je fakt šílená)
Echoes tak to považuju za číslo 1 hned za ním Coming back to life to sólíčko hrál moc hezky ale echoes jak si to Ričrd s Davidem házeli po rifech (Ričrd byl v těch Hamondech po lokte)znělo prostě jak starý dobrý PINK FLOYD.Kopák mi teda nakládal fest ke konci už jsem si držel hrudní košíček a lapal po dechu a ještě bylo vedro k zalknutí.
Trochu víc mě sralo jak ty Rakušáci furt něco mleli.Přede mě si stoupla dvojka a rozjeli něco ve smyslu ?Nazdár vole jak se máš??poslal sem je do ryti magory
Co se týče zvuku neměl sem výhrady.takhle nadupanej sound sem naposledy slyšel v plzni na Jethro tull.Kvůli těm kecalům bych to ještě osolil.
Fernett co jsi říkal na bouchače ? koukal jsem po VIP zóně a jak se něco blýsklo hned otravovali vypadali nekompromisně !! neměl jsi s nima incident??na comf.numb jsem čekal že se to jako v hamburku nažene do předu a ono nic njn.vůbec nejvíc mě teda vytočilo kolik místa bylo ve VIP volnýho .Mezi mnou a první židlí zprava bylo 10 m uplně k hovnu !!
To fakt bylo maso a ňák mi to head nebrala
Chrápal jsem asi 4 km za dolním dvořištěm v žitě.Byl sem teda utahanej jako kotě.Normálně jsem sebou sek a chrápal do půl devátý pak mě probudil řev Tatry (Rikárdo ty woe u Vás tatry jezdí 120 ne??)z prvu jsem si myslel že je to kombajn tak sem si málem cák do gatí.Nakopal spacák do báglu a mazal do Kaplice na Vlak
Když jsem u těch vlaků tak jako musim říct??. FUCK ČD ??..s těmahle břídilama už necestuju. Hodina sem hodina tam vždyť se tam pane nakonec dostanete .
Výluka Stříbro-Ražice hmmmmm tak to bych nikomu nepřál na rychlajz čekali 2? slovy DVA autobusy umíte si představit jak to tam vypadalo ve stínu 35 vedle mě furt blila malá holka až mi jí bylo líto.Nakopat je do prdele blbi
Teda i přes tyhle komplikace musím říct že to asi bylo to nejnejnej co sem zažil né že by celej koncert v tranzu ale stačilo my třeba půlka toho ECHOES .To my dalo to co sem léta neznal.
Jak to znělo když hráli Pink Floyd