David Gilmour Live - Červenec 2006

fat old sun

Moderátor: bery

Odpovědět
fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

konečně jsem dodělal galerii fotek z klamu a myslím, že je nač koukat :) takže prosím, jste zváni k nakouknutí: http://www.gilmour.ic.cz/index.html

zítra bych měl ještě udělat pár wallpaperů ve velkém rozlišení a ty sem pak taky hodím. snad se vám nějaký zalíbí :)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Fernetti, tebe bychom měli posílat společnými slilami na každý koncert :) Máš fakt luxusní fotky :) Stejně jako z Hamburku...

Doufám, že připíšeš i něco o koncertě... :)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

Petra
boy child

Příspěvek od Petra »

Naprostej souhlas :) Uvidíme, co přiveze Jádro z Mnichova :)

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Když Jádrovi chybí ta zrcadlovka :roll: Nech8me se překvapit :)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

volka.z
piper

super fotky

Příspěvek od volka.z »

Tak jako koncert samotný pak i fotky máš super. Snad jen, že nám v Mnichově zapršelo. Něci jsem taky nafotil od první řadyů ale konkurovat bych nemohl.Jádro je ještě na cestách, ale asi mohu říci, že se koncert vyvedl super a déšt, ten se vytratil

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: super fotky

Příspěvek od fernetti »

volka.z píše:Tak jako koncert samotný pak i fotky máš super. Snad jen, že nám v Mnichově zapršelo. Něci jsem taky nafotil od první řadyů ale konkurovat bych nemohl.Jádro je ještě na cestách, ale asi mohu říci, že se koncert vyvedl super a déšt, ten se vytratil
pak napište, jak bylo :)

btw. přidal jsem ještě nějaké origoš velké wallpapery, takže kdo chce, může si je stáhnout odsud: http://www.fernetti.ic.cz

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

taká pikoška z davidova koncertu v clamu: v zákulisí se navečer před koncertem objevil včelí roj a hrozilo prý reálné nebezpečí, že pokud dostane david včelí žihadlo, bude muset do špitálu a koncert se neuskuteční. důvodem je údajná davidova silná alergie na včely. poté, co lidé z cateringu sklidili všecky sladkosti a zklidnili provoz v backstage, včelí roj se uklidnil a hodinku před koncertem zmizel. naštěstí:)

btw. ogi, kde furt jsi??? co záznam? máš?

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Petra píše:Naprostej souhlas :) Uvidíme, co přiveze Jádro z Mnichova :)
vidím, že nic nevidím :( :( :(

Petra
boy child

Příspěvek od Petra »

fernetti píše:vidím, že nic nevidím :( :( :(
Tak to jsme dva... :cry:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Čau všichni :!: :!:

Záznam se bohužel opět nekonal :? :?
Jestli Vy jste přijeli pozdě tak já za 5 minut 12.V Linzi jsem si prožil malí peklo. :evil: :evil:
Měli mě naložit ve 14:43 já ještě přijel o 2 hodky pozdějš a oni nikde!!!
Od 5 jsem tam trpěl ani si neumíte představit co jsem do sebe všechno dostal.(Modrýho portugala už jsem měl navrtaného)jo a ještě sem chtěl zamachrovat protože jsem věděl že jste tutově zapomněli vejvrtku hehe
Ještě se mi před 14 dny zdál takovej idiotskej sen že sem ten Klam nestihl.
V 7 mi za zády zaznělo čau tak jedem né??UFF !!!!taková bomba jak mi spadl šutr ze srdce.
Do klamu jsme přijeli v 19:30 opět problémy s lístkama no ale nakonec jsme dostali o 1 navíc.Nevím jak se to stalo ale já měl v obálce na své jméno jeden ,drůhá obálka na kámoše a v ní 2 tak to asi spletli ale na nich stálo 0 price takže ňáký volňásky čico.Tak se na koncert mrkla i přítelkyně

Fernetty moc hezký foto už mám postahováno 8)

Jinak koncert byl na 1 s* užil jsem si to teda náramně stál jsem v pravo od podia jak byli WCbudky na Carina jsem neviděl což mě celkem sralo ale když jsem se podíval za sebe tak jsem byl rád že jsem rád a ani se nehnul

Bombička překvápko bylo Astronomy domine.Sice jim to ujíždělo ale jinak ok.(ta kytara je fakt šílená)
Echoes tak to považuju za číslo 1 hned za ním Coming back to life to sólíčko hrál moc hezky ale echoes jak si to Ričrd s Davidem házeli po rifech (Ričrd byl v těch Hamondech po lokte)znělo prostě jak starý dobrý PINK FLOYD.Kopák mi teda nakládal fest ke konci už jsem si držel hrudní košíček a lapal po dechu a ještě bylo vedro k zalknutí.
Trochu víc mě sralo jak ty Rakušáci furt něco mleli.Přede mě si stoupla dvojka a rozjeli něco ve smyslu ?Nazdár vole jak se máš??poslal sem je do ryti magory
Co se týče zvuku neměl sem výhrady.takhle nadupanej sound sem naposledy slyšel v plzni na Jethro tull.Kvůli těm kecalům bych to ještě osolil.

Fernett co jsi říkal na bouchače ? koukal jsem po VIP zóně a jak se něco blýsklo hned otravovali vypadali nekompromisně !! neměl jsi s nima incident??na comf.numb jsem čekal že se to jako v hamburku nažene do předu a ono nic njn.vůbec nejvíc mě teda vytočilo kolik místa bylo ve VIP volnýho .Mezi mnou a první židlí zprava bylo 10 m uplně k hovnu !!
To fakt bylo maso a ňák mi to head nebrala

Chrápal jsem asi 4 km za dolním dvořištěm v žitě.Byl sem teda utahanej jako kotě.Normálně jsem sebou sek a chrápal do půl devátý pak mě probudil řev Tatry (Rikárdo ty woe u Vás tatry jezdí 120 ne??)z prvu jsem si myslel že je to kombajn tak sem si málem cák do gatí.Nakopal spacák do báglu a mazal do Kaplice na Vlak

Když jsem u těch vlaků tak jako musim říct??. FUCK ČD ??..s těmahle břídilama už necestuju. Hodina sem hodina tam vždyť se tam pane nakonec dostanete .
Výluka Stříbro-Ražice hmmmmm tak to bych nikomu nepřál na rychlajz čekali 2? slovy DVA autobusy umíte si představit jak to tam vypadalo ve stínu 35 vedle mě furt blila malá holka až mi jí bylo líto.Nakopat je do prdele blbi

Teda i přes tyhle komplikace musím říct že to asi bylo to nejnejnej co sem zažil né že by celej koncert v tranzu ale stačilo my třeba půlka toho ECHOES .To my dalo to co sem léta neznal.

Jak to znělo když hráli Pink Floyd

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

fernett už sosám :twisted: díkec

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

tak to je BOMBA

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

tak sem ten záznam projel a víceméně to potvrzuje moje slova

Astronomy domine... je ještě víc creazy než od samotného Syda
Coming back to life... nocoment
Echoes ....achjo jsem dojat
Comf.nubm... hehe Ričrd se první sloku zřejmě neslišel hrůůůza
Take A Breath... no dobrý ale v Hamburku to bylo lepší
High Hopes...jo moc hezky vyhrál steelku ale už to hrál líp moc krásnej závěr s akustikou
Wish You Were Here.. ta se mi nikdy moc nelíbyla teda pardón
On An Island...překrásný vokály a to solo na závěr ...mmmm
Where We Start..na tohle ještě musím vyzrát opravdu krásná skladbička
to je výčet toho nejzářivějšího(Wish You Were Here jen pro ty Lasery :twisted: )

Breathe Time Shine prostě klasika

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Koukali jste už na

http://music.aol.com/videos/sessions/se ... aultID=563

už jó já vím :oops:

Odpovědět