pochopil jsem to stejně. jestli blbě nebo dobře, nevímbery píše:Jestli chápu správně tak dle Davidova blogu to bude 2CD s volitelným bonusovým live dvd a dalším DVD s 5.1 mixem OAI, kromě toho to vyjde i na vinylu. Nebo jak to je?

Moderátor: bery
pochopil jsem to stejně. jestli blbě nebo dobře, nevímbery píše:Jestli chápu správně tak dle Davidova blogu to bude 2CD s volitelným bonusovým live dvd a dalším DVD s 5.1 mixem OAI, kromě toho to vyjde i na vinylu. Nebo jak to je?
Hodně se management nechává inspirovat komentářama na blogu. V tomto případě napsali, že daj na CD 12 cdček, ať lidi napíšou kterou písničku a z kdy(odkud=) takže asi tak vznikl obsah pátýho cdčka.fernetti píše:kdesi jsem četl rozhovor s davidem, že asi nehorší koncert z jeho OAI tour byl ve vienne - a ejhle, nejvíc tracků pochází právě odsud![]()
v každém případě já do té verze s bonusovým cd půjdu. akorát mi furt není jasné, v kolikadiskové edici to bude, takže si budu muset počkat na detaily.
taky nechápu proč vydávat už vydaný live sessions, který navíc byly i předtím profi bootlegnutý. Přijde mi to, jako plácání diskové kapacity. Taky nechápu, proč nebude k downloadu W...UTD, ale jen tracky umístěný na 5. cdfernetti píše:tak já vám nevím... mermaid mám, live from abbey road a AOL sessions taky, bootlegů z OAI tour jakbysmet. mám se teda na tu třídiskovou edici vykašlat nebo ne???
Taky mam z toho ten pocit.PetrM píše:Není to celý nějak zbytečně složitý?