David Gilmour Live - Červenec 2006
Moderátor: bery
no jestli to máš za humny, tak nevidím problém, musí se ti jen chtítRichard píše:Fernetti a Ogi: Pánové, mám zvrhlej nápad. Co kdybych den (dva) před koncertem zajel cvičně na místo činu a omrknul situaci, horečné přípravy na "náš" koncert, udělal nějaké foto...? Třeba tam bude i David. představuju si ho, jak fackuje personál...

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
No nevím, když jsme byli na Rogerovi se den předem v Berlíně podívat do Wuhlheide, tak jsme tam akorát potkali nějaký bedňáky, který navíc ještě asi připravovali scénu pro Erica Claptona, kterej tam ten den hrálRichard píše:Fernetti a Ogi: Pánové, mám zvrhlej nápad. Co kdybych den (dva) před koncertem zajel cvičně na místo činu a omrknul situaci, horečné přípravy na "náš" koncert, udělal nějaké foto...? Třeba tam bude i David. představuju si ho, jak fackuje personál...

podle této zprávy (http://pulse-and-spirit.dyndns.org/GT-B ... 07-06.html) dochází ke změně sicplánu! takže kdo si koupil levnější lupen ke stání, aby byl vepředu, ostrouhá, protože vepředu budou místa k sezení
je to docela dost průser, počítám že hodně lidí bude kvalitně vytočeno...

je to docela dost průser, počítám že hodně lidí bude kvalitně vytočeno...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
ty woe tak to je v prdeli
me serou
no je to 6 rad ale stejne tohle nechapu fakt mi to head nebere openair a fleky k sezeni to se muze stat jen v rakousku a v nemecku kdyz sem byl na asussiefloyd tak to bylo taky s flekama ve predu jenze to bylo obsazeny s pulky takze to vypadalo jako kdyby na ne nikdo neprisel sem se nasral a sel na ferofku do 2 rady.nacek cumel blbe ale me to bylo jedno .....co mohl
achjoo blbecci

me serou

no je to 6 rad ale stejne tohle nechapu fakt mi to head nebere openair a fleky k sezeni to se muze stat jen v rakousku a v nemecku kdyz sem byl na asussiefloyd tak to bylo taky s flekama ve predu jenze to bylo obsazeny s pulky takze to vypadalo jako kdyby na ne nikdo neprisel sem se nasral a sel na ferofku do 2 rady.nacek cumel blbe ale me to bylo jedno .....co mohl
achjoo blbecci
fernett:
tak ted si dam kafe neco na uklidneni a pochystam casovej harmonogram v kolik tam realne budem ok???
napis konecne jak se tam dopryjechas Ty
jedes autem??Vlakem??lodí??letadlem??nebo jak¨
Ty mas osefovany lupeny dopredu co??
hele slízt se musíme asi si ti sednu na klin
jestli tam budou bouchaci a budou mi chtít ublizit tak se me musis zastat jasný
:
fakt me nasrali
tak ted si dam kafe neco na uklidneni a pochystam casovej harmonogram v kolik tam realne budem ok???
napis konecne jak se tam dopryjechas Ty
jedes autem??Vlakem??lodí??letadlem??nebo jak¨
Ty mas osefovany lupeny dopredu co??

fakt me nasrali