David Gilmour Live - Červenec 2006
Moderátor: bery
určitě tam bude nějaká sydova skladba (dominoes nebo terrapin), arnolda si myslím, hrát nebude (nevím o nikom, kdy ho byl schopen tak skvěle zazpívat jako bowie) a pár slov úvodem. jinak ale, myslím, nic. možná to tak i bude lepší.Richard píše:Ještě mně napadá, jestli Sydovo úmrtí bude mít nějaký vliv na repertoár. Koncert v Clamu je vlastně první koncert po jeho úmrtí.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Dneska ji budu mit na stole.Kazety mam jeste s Hamburgu(prazdny
)
Mam nutkani to tam pronyst a pak bych to dal Vam sedicim jestli bude nekdo ochotnej pokud okolo me bude na 1 metru 10 lidi tak se na to sprominutim asi vyseru
no je cas jeste neco porychtovat ale bylo by to nejlepsi kopli by ste to pod sebe a nic neresili ja si asi ani nezatleskam
se jeste uvidi podle situace
jo o prestavce to chce vymenit kazetu

Mam nutkani to tam pronyst a pak bych to dal Vam sedicim jestli bude nekdo ochotnej pokud okolo me bude na 1 metru 10 lidi tak se na to sprominutim asi vyseru
no je cas jeste neco porychtovat ale bylo by to nejlepsi kopli by ste to pod sebe a nic neresili ja si asi ani nezatleskam
konspiraci proberem až na místěogi píše:Dneska ji budu mit na stole.Kazety mam jeste s Hamburgu(prazdny)

btw. kolik ještě???
tak na koncert v clamu se už vypravilo 15 tahačů s 300 tunami materiálu. scéna bude mít rozměry 30x14x14 metrů a předpokládaná délka koncertu budou tři hodiny. na playlistu jsou údajně i dvě vzpomínky na syda: arnold layne a dominoes.
tak nevím jak ostatní, ale já už slintám!
tak nevím jak ostatní, ale já už slintám!
btw. tohle by si měli ti, kdož pojedou autem vytisknout a předem naštudovat: http://www.burgclam.com/english/anfahrtengl.html
ono si stačí vzpomenout na repráky zavěšené po stranách podia v CCH a hned máš plné dva kamiony...
já mám hlavně radost z toho, že budou hrát tři hodiny (nevím přesně, kolik to bylo v hamburku - mám pocit, ž něco kolem 2,5 hod. ...) a bude to pod hvězdama
(teď jen, aby ještě vyšlo počasí...)
já mám hlavně radost z toho, že budou hrát tři hodiny (nevím přesně, kolik to bylo v hamburku - mám pocit, ž něco kolem 2,5 hod. ...) a bude to pod hvězdama