David Gilmour Live - Červenec 2006

fat old sun

Moderátor: bery

Odpovědět
ogi
piper

Příspěvek od ogi »

o pocasi mit strach nemusis ma bejt 33-36 ale vysrat se muze vsechno ja mu verim

ty 3 hodky muzou bejt i s prestavkou :twisted:

teda bylo by to super myslim si ze to v 8 nezacne
pockaj na tmu
slunce ve ctvrtek bude zapadat myslim 8:45 driv jak v 9 nezacnou

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

takhle by melo bejt ve ctvrtek v Linzi

http://www.kurzy.cz/zpravy/pocasi-v-rakousku/linec/

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

fernetti píše: na playlistu jsou údajně i dvě vzpomínky na syda: arnold layne a dominoes.
Kurňa, jestli to daj jenom v Linci a v Mnichově ne, tak se naštvu :) Počád mi ještě nedochází, že my už to máme za 5 :D
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

fernetti píše:tak nevím jak ostatní, ale já už slintám!
Já už si hnedle krůpnul do kalhot... Stačí na něj pomyslet a už hořím, co teprv, až ho spatřím (uslyším). :)
Rovněž jsem zvědav na světla a efekty! :shock:

Harman
piper

Příspěvek od Harman »

Jsem malinko OT, ale pojedete někdo na gilmoura 26. srpna do Gdansku? pro me to je jediný cenově dostupný lístek
Live In Peace

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Harman píše:Jsem malinko OT, ale pojedete někdo na gilmoura 26. srpna do Gdansku? pro me to je jediný cenově dostupný lístek
To se docela máš, protože jestli jsem to pochopil správně, bude tam mít navíc orchestr o 38 lidech...To nikde jinde neuvidíš :)

viz http://www.davidgilmour.com/, Latest News
More details have come in for David's concert in Gdansk, Poland, with the participation of celebrated Polish composer Zbigniew Preisner now confirmed.

Zbigniew wrote the orchestrations for
the On An Island album, and will be conducting a special 38-piece orchestra, as a unique opportunity for the last date for David's 2006 tour. Most, if not all, of the current album should be featured with the orchestra, but there is a chance that some Pink Floyd material may also get the orchestral treatment. We hope to be able to confirm that closer to the date.
Já jedu do Mnichova, jak určitě všichni víte :)
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Harman píše:Jsem malinko OT, ale pojedete někdo na gilmoura 26. srpna do Gdansku? pro me to je jediný cenově dostupný lístek
už ses díval na cenu lupeny do gdaňsku? já jo. ušetřiš cca. 20 ojro, ale utratíš hafo peněz za přejezd - je to víc než 1000 kilometrů :(
a navíc: bude tam něco kolem 100 tis. lidí, takže toho moc neuvidíš a ani neuslyšíš :(
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Harman
piper

Příspěvek od Harman »

Napsal sem to semka spíš z důvodu, že byx se mohl k někomu přisocknout. jinak mám totiž v plánu jet stopem. Uznávám že 100k lidí bude celkem hafo, ale tam bude ještě trošku nová lasershow a tu taky nikde jinde neuvidím...doufám že tam bude pár lidí s kamerama=)
Live In Peace

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Nechci ti brát iluze, ale mám pocit, že silnice v Polsku jsou děs a běs... Jeli jsme do Jelenii Gory autobusem a byl to strašnej porod...

Nevim, já budu v Mnichově z Prahy za 5.5 hodiny autobusem (SA) a zpáteční lístek přitom stojí 1350 Kč. Kdyby to nebylo o prázdninách (grrr), tak se dá jet tam zpět dokonce za 750. A tam o silnice strach nemám:) Akorát tam musíme jednu noc přespat = 53 EUR dohromady pro dva lidi.

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Já si jdu ještě zítra koupit honem pěkný malý dalekohled. To aby jsem toho Davida lépe viděla... :shock:

50 ..... 49 ..... 48 ..... 47 ..... 46 ..... 45 ..... 44 .....

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Dneska nestiham wubec nic tak jsem se s Vama chtel zde rozloucit a Vsem co jedou poprat stastnou cestu

Fernett a Ricáááárdo jsme domluveni
v
17:30
18:00
18:30
19:00

u Brány do hradu
Jo taky si musim vyzvednout listky u kasy takze urcite se budu zdrzovat nekde tam
Fernett doufam ze ti prislo moje tel:number az budes u brany tak me muzes prozvonit nebudu nic zvedat
takhle bych vedel ze se uz hledame

volka.z
piper

Gilmour

Příspěvek od volka.z »

Gilmour v Mnichově Tak jsem různými způsoby nabízel lístek na Gilmoura do Mnichova i s dopravou a reakce?: :o asi tak bych z toho mohl být vyjevený, když zjistím že lístek na tutovku a doprava je i na těchto stránkách pro mnohé málo.Tak hold jen litujte neb v sobotu asi propadne, ale pro mne o zkušenost víc.

Jádro
piper

Re: Gilmour

Příspěvek od Jádro »

volka.z píše:Gilmour v Mnichově Tak jsem různými způsoby nabízel lístek na Gilmoura do Mnichova i s dopravou a reakce?: :o asi tak bych z toho mohl být vyjevený, když zjistím že lístek na tutovku a doprava je i na těchto stránkách pro mnohé málo.Tak hold jen litujte neb v sobotu asi propadne, ale pro mne o zkušenost víc.
No jo no, když my všichni, kdo tam jet chcem, už ty lístky máme...Se tam možná potkáme :D Jestli teda neprodáváš svůj lístek :)

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: Gilmour

Příspěvek od fernetti »

volka.z píše:Gilmour v Mnichově Tak jsem různými způsoby nabízel lístek na Gilmoura do Mnichova i s dopravou a reakce?: :o asi tak bych z toho mohl být vyjevený, když zjistím že lístek na tutovku a doprava je i na těchto stránkách pro mnohé málo.Tak hold jen litujte neb v sobotu asi propadne, ale pro mne o zkušenost víc.
to je mi líto, ale věřím, že lístek v mnichově ještě udáte. a naši, kdo to prokoučovali, ať si trhnou nohou. přišli o hodně. můžu potvrdit, protože před chvílí jsem dojel z clamu plný skvělých a těžko uvěřitelných zážitků a k tomu gigovou kartu plnou fotek :)
snad se tím přes víkend úspěšně prokousám a stihnu napsat report spolu s fotkama. myslím, že je nač se těšit :)

btw. ogi: byli jsme tam s rikárdem, ale MOC pozdě na to, abychom tě někde našli. takže to pivko si dáme spolu zase někdy příště. snad už určitě :)

Odpovědět