ty 3 hodky muzou bejt i s prestavkou

teda bylo by to super myslim si ze to v 8 nezacne
pockaj na tmu
slunce ve ctvrtek bude zapadat myslim 8:45 driv jak v 9 nezacnou
Moderátor: bery
To se docela máš, protože jestli jsem to pochopil správně, bude tam mít navíc orchestr o 38 lidech...To nikde jinde neuvidíšHarman píše:Jsem malinko OT, ale pojedete někdo na gilmoura 26. srpna do Gdansku? pro me to je jediný cenově dostupný lístek
Já jedu do Mnichova, jak určitě všichni víteMore details have come in for David's concert in Gdansk, Poland, with the participation of celebrated Polish composer Zbigniew Preisner now confirmed.
Zbigniew wrote the orchestrations for
the On An Island album, and will be conducting a special 38-piece orchestra, as a unique opportunity for the last date for David's 2006 tour. Most, if not all, of the current album should be featured with the orchestra, but there is a chance that some Pink Floyd material may also get the orchestral treatment. We hope to be able to confirm that closer to the date.
už ses díval na cenu lupeny do gdaňsku? já jo. ušetřiš cca. 20 ojro, ale utratíš hafo peněz za přejezd - je to víc než 1000 kilometrůHarman píše:Jsem malinko OT, ale pojedete někdo na gilmoura 26. srpna do Gdansku? pro me to je jediný cenově dostupný lístek
No jo no, když my všichni, kdo tam jet chcem, už ty lístky máme...Se tam možná potkámevolka.z píše:Gilmour v Mnichově Tak jsem různými způsoby nabízel lístek na Gilmoura do Mnichova i s dopravou a reakce?:asi tak bych z toho mohl být vyjevený, když zjistím že lístek na tutovku a doprava je i na těchto stránkách pro mnohé málo.Tak hold jen litujte neb v sobotu asi propadne, ale pro mne o zkušenost víc.
to je mi líto, ale věřím, že lístek v mnichově ještě udáte. a naši, kdo to prokoučovali, ať si trhnou nohou. přišli o hodně. můžu potvrdit, protože před chvílí jsem dojel z clamu plný skvělých a těžko uvěřitelných zážitků a k tomu gigovou kartu plnou fotekvolka.z píše:Gilmour v Mnichově Tak jsem různými způsoby nabízel lístek na Gilmoura do Mnichova i s dopravou a reakce?:asi tak bych z toho mohl být vyjevený, když zjistím že lístek na tutovku a doprava je i na těchto stránkách pro mnohé málo.Tak hold jen litujte neb v sobotu asi propadne, ale pro mne o zkušenost víc.