Řešil jsem teď v práci menší krizovku, takže jsem se k tomu nějak nedostal.
Fotky nějaký mám (na fernettiho se ale asi nečapu

Co se týče koncertu obecně:
Opravdu se mi líbil, ale radost z něj mi kalilo pár věci:
a) hned na začátku jsem si musel nadávat, co jsem to koupil za lístky (asi jsem měl zatměni před očima nebo co), protože blok B4, sedadla 29,30 byly vpravo téměř na kraji... Kdybych to koupil o pár řad dozadějc a na střed udělal bych 100x líp...Hlavní problém byl v tom, že na kraji bylo míň zvuku, docela se dalo mezi sebou přitom mluvit.
b) v půlce začlo hnusně lejt a protože jsem měl s sebou foťák, úplně mě polejvala hrůza, že to nepřežije (už nám takhle jeden zařval, i když ne zrovna na koncertu)
c) i když jsem tam byl s jedním z mých nejlepších kámošů, nebyla tam se mnou osůbka mě z nejmilejších

d) navíc jsem měl možnost srovnávat s neskutečným zážitkem z Berlína , kde se mnou tato byla + 1. řada je 1. řada oproti asi celkem třicátý patý...
Jenom několik postřehů:
1) focení mě opravdu rozptyluje

2) dalekohled je skvělá věc, ale člověk se nesmí hejbat, aby něco viděl, což je pěkně naprd

3) On An Islandu by slušel asi spíš jinej, komornější prostor, než je náměstí Koenigsplatz
4) přístě až pojedu do Mnichova, hotel Golden Leaf Perlach Allé Hof je jasná volba

Ve výsledku jsem si to neužil tolik jako v Berlíně (tam jsem se totiž tak neskutečně namlsal, že nic lepšího už asi nezažiju

konkrétně:
Přesnej setlist psát nebudu (dá se lehce najít jinde

Začátek super (začátek Dark Sidu)
Album On An Island zahráli velmi pěkně, líbilo se mi jak Guy Pratt pak vytáh elektrickej kontrabas - akorát tam, co jsem seděl já, byl jeho zvuk trochu nezřetelnej kromě spodních poloh.
Když Gilmour hrál na ságo tak to byla prostě paráda

V druhý půlce pánové spustili Shine On na skleničky (nebo takový to točící sklěněný, neviděl jsem na to), a pak se to rozjelo - super dokud začalo lejt, v tu ránu jsem z toho něměl nic...naštěstí asi po 10 minutách přestalo. Spustil se při tom ale totální chaos, kdy se za A bloky nahrnula spousta lidí (včetně nás), takže jsme se konečně dostali na lepší místo (v centru), kde byl zvuk znatelně lepší. Akorát jsem až do konce stál na špičkách (grrr, závidím čahounům)
Tři na počest Syda - pěkné, jednu jsem neznal.
Coming Back To Life - na počest 12 (?) letům výročí s manželkou, pěkný, akorát zaspali zvukaři, nebylo chvíli slyšet zpěv.
High Hopes - nějak jim lehce neladil zvon, což dost nechápu...Buď měli jinej, nebo hráli naladěný jinak než 440Hz, nevím. Na konci se to trošku zvrhlo v akusickou exhibičku, ale dobrý

Echoes - opravdu paráda, jenom mě zamrzelo, že to jedno sólo hrál jinak, než na Pompejích - mám ho hodně rád

WYWH, Comfortably Numb - paráda, škoda, že už je konec, vydržel bych tam ještě minimálně hodinu...
Takže asi tak

Jak to popsal Pepa, se můžete podívat na Brain damage: http://www.brain-damage.co.uk/general/dg06kon.html, napsal to moc pěkně