Já si spíš myslím, že mu konečně docvaklo, o co v životě kráčíOpice s kamerou píše:No a já se divil, proč je On an island tak vyměklé. A už vím proč. David nám prostě nějak... rozněžněl.

Moderátor: bery
Já si spíš myslím, že mu konečně docvaklo, o co v životě kráčíOpice s kamerou píše:No a já se divil, proč je On an island tak vyměklé. A už vím proč. David nám prostě nějak... rozněžněl.
Ha! Už to mám!fernetti píše:a jak jsi to na tom cd poznal? já žádný mlaskanec neslyšelJend píše:Po jednom koncertu z r. 1994 dal Rick Davidovi pusu. Nejsem si jistý, ale myslím, že je to na CD Pulse.
Jinak všem přeju krásného Valentýna
Jejda, když se David a Rick objímají, nebo si dávají pusu, tak to přece nemusí znamenat, že jsou odlišně orientovaní... U nás se polibky mezi osobami stejného pohlaví moc nepraktikují, ale v Anglii třeba jo.proti píše:A co tech 8 deti? To ma odkud?
Ad: polibek - mohl mu neco septat do ucha... kdovi...
Asi tak nejak...Jend píše:Jejda, když se David a Rick objímají, nebo si dávají pusu, tak to přece nemusí znamenat, že jsou odlišně orientovaní... U nás se polibky mezi osobami stejného pohlaví moc nepraktikují, ale v Anglii třeba jo.