Samo, že jdu určitě - tim klapne jsem měl na mysli, jestli to budou opravdu hrát...Richard píše:Jak, když to klapne??? Já myslel, že jdeš určitě....

Moderátor: bery
Samo, že jdu určitě - tim klapne jsem měl na mysli, jestli to budou opravdu hrát...Richard píše:Jak, když to klapne??? Já myslel, že jdeš určitě....
Jen bych si přál, aby zavládla přívětivá situace ke klidnému shlédnutí...Roman píše:Jsou doma (řada E 9,10 - střed sálu).
To já taky, ale v těchto tzv. multikinech...snad tam přijdou lidi, který snad ví na co jdouRichard píše:Jen bych si přál, aby zavládla přívětivá situace ke klidnému shlédnutí...
no a ty jsi měl obavy, že fandů skvělé muziky je u vás málo...Richard píše:Mohu konstatovat, že na http://www.vicnezfilm.cz/david-gilmour- ... -p460.html byl konečně rozšířen a zveřejněn seznam o kina Cinestar a též Kotva v Českých Budějovicích.
Nedělej si iluzí... Na koncerty a představení chodí značná množina, která prvotně vyhledává jakýkoliv hudební virvál.fernetti píše:... no a ty jsi měl obavy, že fandů skvělé muziky je u vás málo...
Je to skoro vyprodaný, tak snad jdou na totéž co my...Richard píše:Ale stále doufám, že 13.9. v kině Cinestar uvidím hlavně příznivce a diváky, kteří přišli právě jen a na toto představení.
To mě taky. Myslel jsem, že mají nějak blbě nastavené repráky v kině.fernetti píše:... mírně mě iritovaly namixované ruchy aplausu publika...