David Gilmour Live - Červenec 2006

fat old sun

Moderátor: bery

Odpovědět
Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Kamarád mě lehce láme do Mnichova nebo do Lince, ale ty štrapáce s lístkama a hlavně ty CENY, mě kapku odrazujou... :? Mám teda opět pekelný dilema... :( Nevěřím, že ten lenoch Gilmourovic zase v brzký době něco udělá, natož aby přijel do Prahy...nebo dokonce do Liberce :lol:

Navíc jsem prošvih Hamburk, kam jsem v podstatě moh jet - stačilo jenom říct: Jo, jedu... (fernetti asi ví :wink: )...

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Já teda neváhám ani vteřinu. Takových let se mi o tom zdá, od Strahova a po koncertu Rogera jsem si přál vidět ještě takový komorní koncert, do třetice... Viděl jsem před několika roky pár obrázků z koncertů D.Gilmoura na internetu a teď je to tady. Odepřu si na čas vše ostatní, ale do Lince polezu třeba po čtyřech. Litovat bych mohl tak akorát toho, že jem se na to vyflajznul.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Richard:
Ty woe tak jestli pojedes pro ne tak mi je rovnou vyzvedni protoze ty smejdi mi jeste neodpovedeli na jedinej mejl prachy tam ty ku..y maj od 18 kvetna

ne .. jedu s tebou a rozsekam tam nekomu xicht jakyho mam nerfa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

uplne nesnasim kdyz me takhle negdo fakuje a jeste v tom sou docela velky prachy a oni nejsou ani schopny napsat
"OK Ogi prachy dosli tak si to pekne uzij "
asi jim poslu jeste jednoho a pak na ne seru a chci love poslat zpatky+vsechny naklady tak at me kurva neserou

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Jen klid Ogi, keště není vše ztraceno. V pátek mi mailem poslali nové Reservierungsnummer, tak jsem nečekal na Zahlschein a poslal jsem platbu znovu hned, abych neztratil ani jeden den. Doručení peněz na jejich účet trvá cca 3 dny a Zahlschein má krátkou platnost, tak aby to tam nedorazilo pozdě, to se objednávka automaticky stornuje. Ve čtvrtek vznesu k mé objednávce dotaz a když to bude na pytel, tak v pátek startuju. Jestli chceš, tak ti lupen koupim.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Rikáárdo:
ja uz jsem si ho koupil :evil: :evil: :evil:
spis bych to vydel tak ze pokud by to takhle dopadlo tak bych ti poslal vsechny nalezitosti a Ty (jest-li bys byl tak hodny)mi to vyzvednul .
ale s nima neni zadna domluva vubec mi neodpovedeli na zadnej dotaz tak vübec nevim jak bych to s nima zarizoval no fakt me serou

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Nejvíc mne udivuje, že s nima nemáš kontakt. ???????? Co uvádíš, jako kontaktní údaje? Píšeš tam Kundennummer a Reservierungsnummer?

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

proste vsechno :idea: :idea:
hodil jsem jim do mejla jejich Ihre Ticket-Bestellung,specialne do predmetu muj Auftragsnummer,a v priloze ofoceny Zahlschein s dokladem o zaplaceni v Raisfasenbank s todazem jestli jim ty prachy prisli a jestli plati rezervace voe a nic :evil: :evil:

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Tak tomu fakt nerozumim. Já už to vidim tak, že tam pojedu v pátek, koupim to v kase, zaplatim to tam ještě jednou a pak se snima budu přetahovat o peníze složené v bance. V nejhorším případě lístky už nebudou, já utřu hubu a pojedu domu. :evil:

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

tak jestli se tam pohrnes tak dej prosim vedet postnul bych ti moje doklady ale k vyzvednuti jsou na kase ale ted by je meli mit v otticket takze by ti je meli dat pockam do zejtrka kdyz nic volam na tu hotlajnu a kdyz i to tak bych te racil poprosit

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Ach jo, tak jsem z toho tak votrávenej ...Obrázek Když dali lístky do prodeje, tak jsem na to přišel 5 minut po zveřejnění na netu, jet tam můžu, peníze na to mám a stejně je mi to hovnajs (pardon) platný. Co je tohle za díru, kde to žijeme, že neni možný převést pár EURo do jiný banky. Praotec Čech byl asi pěkně línej, že tady skejsnul v týhle zemi s tim jeho zatraceným strdím.
Obrázek

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Richard píše:Ach jo, tak jsem z toho tak votrávenej ...Obrázek Když dali lístky do prodeje, tak jsem na to přišel 5 minut po zveřejnění na netu, jet tam můžu, peníze na to mám a stejně je mi to hovnajs (pardon) platný. Co je tohle za díru, kde to žijeme, že neni možný převést pár EURo do jiný banky. Praotec Čech byl asi pěkně línej, že tady skejsnul v týhle zemi s tim jeho zatraceným strdím.
Obrázek
Jo, to jsou slova... Koukám že jsem dobře udělala, když jsem pro lístek na Rogera jela radši sama do Německa... :lol:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Nejhorší na tom je to, že se do Lince dostanu až v pátek. Jestli budou lístky, nevím...

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Richard píše:Nejhorší na tom je to, že se do Lince dostanu až v pátek. Jestli budou lístky, nevím...
Budou :wink:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Myslíš ????????? Jak to víš ????????? Obrázek

Ale já bojim, moc bojim , že nebudou ...Obrázek

Richard
piper

Příspěvek od Richard »