gratuluji! jaké byly ceny? máš link, odkud jsi objednával?James píše:Mám koupené do Milána, už se moc těším. Do Royal Albert Hall byly vyprodány po netu za 45min.
David Gilmour Live 2006 Hamburg 11.03.2006
Moderátor: bery
Objednané přes www.ticketone.it Odkaz byl na www.davidgilmour.com Mám lístky za 63 Euro plus booking fee plus poštovné (22 Euro).
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Rozdil je v Duvodu platby, tam jsem dal to cislo objednavky.ogi píše:muzete mi nekdo vysvetlit jak poznaj ze poslany prachy jsou zrovna od toho nebo toho odesilatele kdyz vsechny kody i variab.symb.jsou stejny???diky!!
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death
zatím nic, počkám do konce týdne a jestli nic nepřijde, tak jim zkusím něco napsat, aby dali vědět, co a jakogi píše:fernetti:chtel jsem se zeptat jest-li ti uz odpovedeli na platbu s karsten-jahnke??mela by ti prijit mejlem faktura nebo potvrzeni o platbe ne?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
fakt máš v úmyslu pořídit roio??? no to by byl mazec, kdyby se ti to povedloogi píše:klasika vanoce,elektrika,uhli![]()
![]()
![]()
ja to lepil znamejm a ty money mi vrati az v lednu
vejplata stala taky za lejno :!:
ach jo
ale jinak pohodicka moc se tesim a resim zaznam s hamburku mam v planu postavit stenici na 80mhZ pak ji tam necham
![]()
ty vogo to by byl ulet :idea:
no asi to spravi datka v kapse

tak to je jasny snad ne??? :!: v tradici se musi pokracovat
kdyz jsme byli na Australian Pink Floyd Show v nemecku(fakt neuveritelny jestli si je negdy slisel tak to musis uznat)tak jsme s kamosem vzali videokameru celou prvni pulku tedy komplet DSOTM byla schovana v rukavu a sedeli jsme v 1 rade :!: na druhou pulku ve skladbe keep talking na kterou jsem se nejvic tesil(byl jsem zvedavej jak si Steve Mac poradi s talkboxem)prisel jeden vypadal jak hitlerjugen hear na stranu jak ada a rika "dejte sem tu kameru" a vyved kamose na ulicku
tam mu musel odevzdat kazetu stesti ze ta prvni pulka je zaznamenana tu uz jsem mel v kapse.obraz na prd furt chtela zaostrovat ale sound je excelentni plny stereo
ostuda to tedy byla
nejvetsi problem jsou ruchy okolo kdyz negdo zarve nebo zakasla proto ten dabelskej plan s vysilackou bylo by to v monu ale superQ To by asi DGcko cumel kdybych mu vyrusil jeho wirelles
prdl bych mu to miniaturni zarizeni rovnou na podium nebo pripich nekam na zed
jinak mam na DVD Australian Pink Floyd Show s londyna a jestli nekoho zajima jak to vlastne floyd hrali tak to muzu presmahnout
: maji muj hlubokej obdiv :!: :!: :!:

nejvetsi problem jsou ruchy okolo kdyz negdo zarve nebo zakasla proto ten dabelskej plan s vysilackou bylo by to v monu ale superQ To by asi DGcko cumel kdybych mu vyrusil jeho wirelles

jinak mam na DVD Australian Pink Floyd Show s londyna a jestli nekoho zajima jak to vlastne floyd hrali tak to muzu presmahnout

:!: :!: :!: :!: :!: Nabízím jeden volný lístek do Hamburku! :!: :!: :!: :!: :!:
cena za tento lístek je 2437,- Kč celkem (1912,80,- Kč za nákup + 525,- Kč za poplatek z bankovního převodu)
zájemci, ať mi se mi ozvou přes SZ nebo ICQ.
ps.: lístek je už zaplacený
cena za tento lístek je 2437,- Kč celkem (1912,80,- Kč za nákup + 525,- Kč za poplatek z bankovního převodu)
zájemci, ať mi se mi ozvou přes SZ nebo ICQ.
ps.: lístek je už zaplacený