Jde o GHS Boomers, ktere byly specialne upraveny pro jeho potreby a dodnes nebyly v prodeji pro verejnost.
Struny odolavaji extremnimu napinani (parada ! neco pro me ! doufam, ze u nas budou k dostani)
zdroj: http://davidgilmour.com/

Moderátor: bery
no zmena bude v tom, ze tam jsou netradicni velikosti strunskypekai píše:včera sem si byl tady v hudebninách kupovat struny a oni je tam měliale bohužel jenom ty tlusté co má David na Les Paula, to už neni nic pro mě.. ale hned jak tam uvidím ty modré, tak je koupím a dám vědět (ikdyž já hraju na GHSka aj tak, tak nevím jak moc velká to bude změna..)
no jediná netradiční je 0.12 Bčko, ale to že to je od 0.10 do 0.48 v různých, ale velmi podobných šířkách jak u normálních strun mi nepřijde nic moc extra tedaeclipse píše:no zmena bude v tom, ze tam jsou netradicni velikosti strunskypekai píše:včera sem si byl tady v hudebninách kupovat struny a oni je tam měliale bohužel jenom ty tlusté co má David na Les Paula, to už neni nic pro mě.. ale hned jak tam uvidím ty modré, tak je koupím a dám vědět (ikdyž já hraju na GHSka aj tak, tak nevím jak moc velká to bude změna..)
Nemůžu si pomoct, ale na to, že to mají být Mistrovy struny, je to podezřele levné.skypekai píše:tak sem si koupil ty červené, které sem o pár příspěvků výše zatracoval a zdá se mně že mají trochu jiný zvuk než GHS B52's 0.10, které sem tam měl předtím, zajímalo by mě, jestli to všechno dělá ta o krapet větší šířka těch strun nebo jsou teda aj nějak jinak udělané
Bez te pravne kytary - black stratocaster, ty struny nikdy nebudou mit ten "pravy sound". A protoze budou Vanoce, tak ja na tvem miste bych napsal Davidovi, zda by ti tu kytaru neposlal.skypekai píše:tak sem si koupil ty červené, které sem o pár příspěvků výše zatracoval a zdá se mně že mají trochu jiný zvuk ...