nickovy bubny!
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- the Dark Lord
- piper
je to asi r. 1967 a asi nějaké tv show (viz. ta kamera vpravo a vystavěné kulisy a postavení chlapců do jednoho záběru). nick asi v té době ještě honil holky po dvorku a neměl tak na čmárání po bubnech čas.Míra píše:Hernajs, to musí bejt stará fotka. Jako by Nick už neměl na tempery
pardon, hloupej ftip
Soudím spíš podle toho, že je Nick takovej holobrádek.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- the Dark Lord
- piper
Mně se zase podařilo najít tyhle "Nickovy bubny"
Ten maník se skutečně jmenuje Nicholas Mason (pokud nekecaj stránky)
http://www.buffalodrumoutlet.com/college_mason.php
Narazil jsem na to čistě náhodně.
PS: můj vzkaz no.200
Ten maník se skutečně jmenuje Nicholas Mason (pokud nekecaj stránky)
http://www.buffalodrumoutlet.com/college_mason.php
Narazil jsem na to čistě náhodně.
PS: můj vzkaz no.200
Neviem,čo sa stalo,ten obrázok tam krátku dobu bol,ale potom to nejako začalo blbnúť,až nakoniec zmizol... Sú na ňom Nickove bubny z toho roku asi 1990,plus,mínus.Ale tie bubny pod nimi sú omnoho krajšie Takže si o nič neprišiel !fernetti píše:bohužel vidím jen křžekNatkA píše: (alt+p)
Tak toto sú ale vynovené Nickove bubny !Na akom koncerte a v ktorom roku to asi je?
NatkA
ten spodní obrázek bych tipoval na období ummagummy a atom heart mother, tzn. r. 1969-70
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
Top of the Pops, 6.4.1967 nebo v cervenci 1967, podle Sydova ksichtu bych spis tipnul ten duben, ale tezko rict.fernetti píše:je to asi r. 1967 a asi nějaké tv show (viz. ta kamera vpravo a vystavěné kulisy a postavení chlapců do jednoho záběru). nick asi v té době ještě honil holky po dvorku a neměl tak na čmárání po bubnech čas.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji ti dobra vilo v muzskem prevleku!fernetti píše:takže tady je jedna speciální rototomová pro twoflowera:
A protoze vsichni ostatni se na me vykaslali, tak jsem si udelal jeden sam. Snizenou kvalitu jiste omluvite. A darecek mam pro toho, kdo uhodne koncert
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death