ogi píše:
mas pravdu ..ja tam nebyl a vim hovno
jen mi to zpracovani nak nesedi a umim si to predstavit v lepsi forme s akustickou kytarou a bez zpevu teda aspon bez dohodle
Na tom se zhodnem - bez spevu a lepsi kytaru. Kdovi, treba az se vrati z Nemecka, tak to zahraji jeste jednou.
Ok - nebyls tam - a ja ano, na druhou stranu - ty jsi muzikant (nekde jsi to tusim psal...), ja jenom posluchac, takze mas pravo i schopnosti (a myslim, ze i lepsi sluch

) vnimat hudbu vic do "hloubky" nezli ja. Nicmene prave tato vyhoda - myslim, obcas muze byt nevyhodou....
Podobne - napr. kdybych neumel anglicky, tak bych si ani nevsiml, ze ten spevak vlevo ma 50% vypadek textu. A kdybych si to nevsiml, mozna by se mi ten koncert libil jeste vic.

A tim je vedomost trochu na prekazku vuci "celkovemu estetickemu zazitku" Kdo vi.

(Vlastne me napadlo az ted, ze kdybych si dal sklenicku vina uz pred koncertem, snad by se mi ten koncert libil jeste vic.

)
Chtel jsem rict, ze kdybych napr. mel sluch dirigenta, tak snad bych mohl fundovane rict, kdy "nastoupili housle pozde", kdy "byl první houslista falešný", tympanista zabubnoval prislis brzo" atd... takhle jako nemuzikant, jenom jako posluchac jsem "osvobozen" od techto problemu, a jako laik, jsem si to i pres tyto kosmeticke vady uzil.
(s nadsazkou receno se vsi uctou vuci muzikantum a tem co do "fachu" vic vidi nez ja s poskozenym sluchem rikam: At zije nevedomost.

)
ogi píše:
uplne nejlip s toho podle me vyslo see emily..
Tak to jsme asi na stejne vlne.

Zajimave na tom je to, ze od toho koncertu si porad pobrukuji See Emily Play. A to az do toho koncertu nebyla zadna moje nejoblibenejsi pisnicka.