PIGS... také používají projekci a titulky, mají sestaveno několik typů představení, vždy z určitého období tvorby PF (např. Live in Pompeii, In the Flash, The Wall...). Hrají v základní sestavě: kytara, basa, bicí a klávesy, popř. ještě druhá kytara, saxofon a dva ženské vokály. Zpívá většinou kapelník basák Martin Námešný, kterého můžeme znát i z vystoupení s Filipem, včetně např. z onoho slavného podání The Wall v O2 Aréně v roce 2009 za účasti Harryho Waterse.
Hráli i v Čechách, v Praze, v Kolíně, v Pardubicích, v Olomouci - tam všude jsem na nich byl a tak mě nadchli, že jsem za nimi několikrát jel i na Slovensko. Je to sice štreka, ale jako dvoudenní výlet s přespáním je to příjemné, včetně pokecu s kapelou po koncertě. Ty slovenské štace mají jen jednu chybu: Corgoň bohužel ani zdaleka není Prazdroj...
Revivalové kapely je obecně možné rozdělit na ty, co se snaží věrně držet svých idolů a na ty, které se do tvorby slavného interpreta snaží vpašovat nějaké svoje nápady. Nebývá to šťastné a já osobně preferuji první přístup. I když zase nejsem takovej hnidopich, který se hádá, jestli např. Gilmour určitou pasáž zpívá pomaleji, nebo víc do výšek.
Takže vřele doporučuju: http://www.pink-floyd.sk. Skutečný obdivovatel tvorby Pink Floyd si opravdu příjde na své.
Já osobně mám svůj žebříček nejlepších z navštívených koncertů, právě s ohledem na ten prožitek z podání muziky PF kapelou Pigs on the Wing, sestavený takto (už jsem ho tu někde prezentoval):
1) Pink Floyd (Praha-Strahov), 07.09.1994
2) David Gilmour (Vien Schloss Schonbrunn), 28.06.2016
3) Roger Waters (Praha O2 Arena), 13.04.2007
4) Pigs on the Wing (Pardubice, Ponorka), 22.03.2013
5) Filip Benešovský a přátelé (Žatec, dočesná), 31.07.2007
6) Brit Floyd (Praha, Incheba Arena), 04.12.2013
7) The Australian Pink Floyd Show (Praha, Tesla Arena), 14.01.2012

9) Pigs on the Wing (Zvolen, Zvonec), 18.05.2013
10) Filip Benešovský, Harry Waters a spol. (Praha, O2 Arena), 31.10.2010
-
-
-