Dodatečně sdílím info o uleželé akci z loňska.
Několik muzikantů dalo dohromady kapelu a hráli Atom Heart Mother živě s filharmonií a sborem.
Na basu hrál Filip Benešovský, ale myslím že na jiných koncertech se střídal s Gumou Kulhánkem. Na kytaru Michal Kašpar.
Byli jsme na to loni v dubnu ve Zlíně a myslím, že s tím jezdili pro CZ a možná i v Německu.
Bylo to hodně dobré, osobně mě to úplně dojalo, perfektní instrumentální výkony v kombinaci s tím symfoňákem a velkým sborem - prostě plná palba jako na desce. Doufám že to ještě někdy opráší.
tak to je škoda, že mi to uteklo...
pokud odehráli jen první orchestrální půlku desky, tak by koncert trval lehkou půlhodinku. to ale asi nebyla pravda a hrálo se dýl?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Taky bych si to dal. S Filipem jsem viděl 2x The Wall, v O2 a před tim v Č. Krumlově. Bylo to moc dobrý. Škoda, že mu nefungovalo letadlo při I n The Flesh. Fernetti, jak vzpomínáš na Davida v Clamu? Jak jsme dorazili na poslední chvíli.
Roman píše:Taky bych si to dal. S Filipem jsem viděl 2x The Wall, v O2 a před tim v Č. Krumlově. Bylo to moc dobrý. Škoda, že mu nefungovalo letadlo při I n The Flesh. Fernetti, jak vzpomínáš na Davida v Clamu? Jak jsme dorazili na poslední chvíli.
nazdar, romane,
samo, že si z anabáze do clamu pamatuju úplně všechno... takového adrenalinu - to ani nejde, zapomenout
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
O záznamu nevím, viděl jsem jen kdysi video ze zkoušky a nebylo to špatné ale netuším jak to najít.
Ten koncert byl sestavený tak že AHM byla je jedna ze tří skladeb (nejlepší )
První část byla, pokud si dobře pamatuju, jen skladba pro violoncello, druhá část byla čistě sborová a třetí AHM, ten sólový cellista z první skladby sóloval v AHM