Tričko
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
mě osobně to nevadí, vzhledem k tomu že jsem platil lístek i mojí přítelkyni, tak bych také chtěl tričko pro ni...... ale v tom by problém být neměl.paulie píše:Ještě se chci zeptat, zda nevadí, když triko vyrobím i pro pár mých přátel, i když nejsou zde zaregistrovaní. Fóru to imho neuškodí (bude mít reklamu) a sníží to cenu trička.
Taky je zde možnost je zaregistrovat.........
Jsem názoru, že čím víc triček, tím větší reklama, tím větší opravdovost, tím více budeme vidět.....
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim že to určitě nebude vadit naopak propagace neuškodí.paulie píše:Ještě se chci zeptat, zda nevadí, když triko vyrobím i pro pár mých přátel, i když nejsou zde zaregistrovaní. Fóru to imho neuškodí (bude mít reklamu) a sníží to cenu trička.
Taky chci dát jedno přítelkyni a něco si asi vezmou kamarádi kteří se mnou jedou do Prahy
...and after all we're only ordinary men 

- md8590forever
- piper
- highwayking
- legend
Ok. Díky moc, že jsi se toho takhle ujal! Tvou ochotu fakt oceňuji!paulie píše:Pošlete mi pak e-mail s požadovaným počtem, variantou (pánské/dámské/mikina/barva), velikostí a adresou. Ještě zjistím veškeré technické podrobnosti, asi se to bude posílat na dobírku. Dám vám vědět.

To nevím jak by mohlo vadit.paulie píše:Ještě se chci zeptat, zda nevadí, když triko vyrobím i pro pár mých přátel, i když nejsou zde zaregistrovaní. Fóru to imho neuškodí (bude mít reklamu) a sníží to cenu trička.

Shine on...
A co takhle:bery píše:máš pravdu že se to k tomu nehodí, raději bych to nechal tak, a tu "ledabylou" verzi použil do komplet jiného návrhu.paulie píše:Ta graficky, ehm, ledabyláBattersea se nehodí k pulzujícím Hradčanům a už vůbec se nedá použít do kolečka k tomu praseti -- musel bych překopat celý zadek a nesedělo by to k předku. Taky by mi bylo docela líto toho prasete poskládaného z různých alb.
Opravdu to chcete?
Udělala by se přední strana ledabylejší hradčany - nemusej to bejt tak čistý linie a zarovnaný včetně fontů - to podle mě působí trochu sterilně.
Linky by se udělaly jakoby rukou a písmo taky - navíc by se mohlo použít Rogerovo

A pak by nebyl problém hodit dozadu to ledabylý Battersea a bez kroužku...
Takovej návrh by se mi líbil nejvíc, sorry... Dokáže to někdo hodit do grafiky?
Co teda udělat opravdu dva návrhy, ať si každej vybere? Vždyť nemusíme mít všichni stejný trika, ne? Nevidím problém v tom, aby byly dvě varianty.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

pokud vím tak to bude min. dražší, nehledě na komplikovanost.Jádro píše: A co takhle:
Udělala by se přední strana ledabylejší hradčany - nemusej to bejt tak čistý linie a zarovnaný včetně fontů - to podle mě působí trochu sterilně.
Linky by se udělaly jakoby rukou a písmo taky - navíc by se mohlo použít Rogerovo
Co teda udělat opravdu dva návrhy, ať si každej vybere? Vždyť nemusíme mít všichni stejný trika, ne? Nevidím problém v tom, aby byly dvě varianty.
dark side of me
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizace cen, která vás potěší:
pánské tričko ... 120 Kč + poštovné
dámské tričko ... 110 Kč + poštovné
triko s dlouhým rukávem ... 260 Kč + poštovné
Uvedené ceny platí při počtu 20 vyrobených triček. Změna cen vyhrazena.
Ale uvedené ceny jsou +/-10% horní strop.
Přijímám objednávky na e-mail.
Uvedené ceny platí při počtu 20 vyrobených triček. Změna cen vyhrazena.

Naposledy upravil(a) paulie dne 30.01.2007 23:33:38, celkem upraveno 1 x.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
ten návrh který tady kladně ohodnotilo nejvíce lidí už považujme za schválený.Jádro píše: A co takhle:
Ale bylo mi líto toho který se líbil tobě a ještě dalším lidem takže jsem to zadal jednomu kamarádovi grafikovi ať s tím něco zkusí tak si třeba necháme udělat ještě jedno.
Buďme vdečni Pauliemu a dalším za jejich práci a ochotu, myslím že se to povedlo.
...and after all we're only ordinary men 

Super, vděčnej jsem všem i toběbery píše:ten návrh který tady kladně ohodnotilo nejvíce lidí už považujme za schválený.Jádro píše: A co takhle:
Ale bylo mi líto toho který se líbil tobě a ještě dalším lidem takže jsem to zadal jednomu kamarádovi grafikovi ať s tím něco zkusí tak si třeba necháme udělat ještě jedno.
Buďme vdečni Pauliemu a dalším za jejich práci a ochotu, myslím že se to povedlo.

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

- highwayking
- legend
Opravdu potěšujíci cena! Do kdy lze objednávat? Ještě na 100% nevím kolik jich budu chtít (a taky to chce zjistit velikosti)paulie píše:Aktualizace cen, která vás potěší:
Uvedené ceny platí při počtu 20 vyrobených triček. Změna cen vyhrazena.Ale uvedené ceny jsou +/-10% horní strop.

Shine on...
- md8590forever
- piper
highwayking píše:Opravdu potěšujíci cena! Do kdy lze objednávat? Ještě na 100% nevím kolik jich budu chtít (a taky to chce zjistit velikosti)paulie píše:Aktualizace cen, která vás potěší:
Uvedené ceny platí při počtu 20 vyrobených triček. Změna cen vyhrazena.Ale uvedené ceny jsou +/-10% horní strop.
Ceny jsou perfektní....... Dík, že jsi se toho ujal........
Ty ostatní návrhy jsou všechny bezesporu kvalitní, ale už toho nechte, to by jsme se nikdy nedomluvili........