Tričko
Moderátor: bery
u pinkfloyd.o106.com bude asi problém: každý, kdo si ten link zapamatuje a bude ho chtít na netu najít, dá před něj automaticky WWW a to mu nevyplivne nic - a už vůbec ne naše fórum. u nápisu "let´s roll another one" si zase nejsem jistý tím, jetli to bude neznalými správně pochopeno, resp. bude-li pochopeno vůbec. osobně se přimlouvám za jednoduchou grafiku bez nápisů (jak už jsem psal výše).
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tvůj návrh je skvělý, já jen že by to chtělo přímou vazbu na toto fórum.James píše:Jsem pro černé tričko s bílým tiskem. Ten můj návrh obrázku se mi líbí více, ale pokud někdo přijde s nějakým jiným pěkným návrhem, podvolím se. Je pravda, že Battersea a prase jasně ukazují na toto fórum. Je zde někdo, kdo se grafiky ujme?
Návrh: logo fóra (kontury Battersea a prasatko), napisy "české fórum Pink Floyd", "let's roll another one", vzadu "http://pinkfloyd.o106.com/forum/" nebo tak nějak
na tomhle se asi shodnemeOndřej píše:Jo a černé tričko s bílým potiskem - 100% nejlepší možný řešení. Určitě!!!
zkus ho nahrat na net treba pomoci http://imageshack.us/ a pak pouzij adresu kterou ti to vygenerujeOndřej píše:Jo, mimochodem, jak sem šoupnu obrázek, kterej neni na webu ale na mým disku?????? Zkusil bych uklohnit ve Photoshopu nějakej návrh a dát ho sem!!!!
zajimave, ale hlasoval bych pro tvar ktery zname z forapaulie píše:Mno takže takový první nesmělý nástřel
Udelame hlasovani, jakmile budou jasne navrhy.
...and after all we're only ordinary men 

- highwayking
- legend
To vypadá velice zajímavě. Je fakt, že to prase možná až moc bije do očí... Ale rozhodně se mi líbí tento styl grafiky.bery píše:Dal jsem to do extra threadu.
Jinak přikláním se k návrhu využít grafických prvků tohoto fóra aby to třičko bylo "naše".
Jinak černé tričko s bílím potiskem vypadá dobře. Zkusím ale nadhodit ještě jeden návrh - Co byste řekli modrému tričku (spíše tmavější) a potisk černý? Potisk není tak výrazný ale zato působí moc dobře - elegantně. (Mám jedno tričko ve vínové a na něm černý potisk - fakt dobrý) Nevím jestli ta bílá na černý nebude až příliš výrazná a "běžná". Nebo bych pak zvolil třeba jinou barvu než černou - třeba tu tmavě modrou a na ní bílý potisk. Jestli se to ale nezdá pak černou/bílou nic nezkazíme.

Shine on...
To je jasný.....
Tohle jen takovej hrubej návrh. Font samozřejmě změnit můžu...ale určitě bych nechal bezpatkovej!
A co jinak? Myslim celkovej styl - já mít tohle triko, tak ho nesundám...ale samozřejmě je to hlavně věc vkusu. Pište co byste chtěli změnit!!!
Tohle jen takovej hrubej návrh. Font samozřejmě změnit můžu...ale určitě bych nechal bezpatkovej!
A co jinak? Myslim celkovej styl - já mít tohle triko, tak ho nesundám...ale samozřejmě je to hlavně věc vkusu. Pište co byste chtěli změnit!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
Zvolil sem tenhle obrázek, protože a) naprosto mě tam dostává Sydův výraz...jako vždycky, a hlavně b) sou tam úplně všici - lepší obrázek s kapelou jsem už nenašel. Pak už jedině nějakej artwork...ale já bych byl spíš pro tu kapelu.
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Mám návrh. Začíná v tom tady být zmatek. Až budu mít chvilku, zkusím vytvořit stránky, kam byste zaslali návrhy, a kde bude možno psát komentáře, případně návrhy bodovat.
Po uplynutí nějaké lhůty se vyberou nejbodovanější návrhy a udělá se anketa ve fóru.
Myslím, že je důležité, aby autoři návrhů měli zpětnou vazbu, jak jejich návrh ještě vylepšit, a zároveň by bylo vhodné udržet v tom jakýstakýs přehled.

Myslím, že je důležité, aby autoři návrhů měli zpětnou vazbu, jak jejich návrh ještě vylepšit, a zároveň by bylo vhodné udržet v tom jakýstakýs přehled.

to je škoda práce, dělat sólo astránky, když to můžem rovnou probrat tady:)paulie píše:Mám návrh. Začíná v tom tady být zmatek. Až budu mít chvilku, zkusím vytvořit stránky, kam byste zaslali návrhy, a kde bude možno psát komentáře, případně návrhy bodovat.Po uplynutí nějaké lhůty se vyberou nejbodovanější návrhy a udělá se anketa ve fóru.
to je skvělý nápad! máš pravdu, že na téhle fotce jsou všichni, syd je kouzelný, takže pro mě za jedna! jen bych možná umázl tu hnusnou větev a tyčku za sydem - to dost ruší.Ondřej píše:
líbí se mi, že font přímo vychází z bílé plochy a tak jakoby dotváří celý obrázek - klidně by mohl být i tento, nebo nějaký velmi podobný, rozhodně ale bezpatkový, jak píšeš.
jediné, čím si pořád nejsem jistý je to "CZECH FORUM" a link níže - já bych to tam ani nedával...
Zjednodušování kresby už probíhá, ale já bych to zase tolik nepřeháněl. Samozřejmě, že nějaký mikrotečky a jiný kravinky pudou pryč, ale aby to pak zase nevypadalo jako pět fleků. U toho sítotisku to saze takovej problém není, jestli ti někde tvrdili že jo, kecali, aby si ušetřili práci při výrobě formy...vim to z vlastní zskušenosti - studuju polygrafickou školu. Sítotiskem se dělaj i hodně detailní věci - a to i barevný tónovky. Jediný na čem záleží je velikost ok u toho síta na tiskový formě!!!!!paulie píše:Ondřej: ta "perokresba" dopadla dobře, ještě by ji bylo vhodné trochu zjednodušit, jemné detaily jsou při sítotisku problematické. Taky bych zvolil méně diletantský font.