Jo Ale zas si říkám jestli to nebude jako pěst na oko.bery píše:Kytarové sólo?
Teď brouzdám v jedný free zvukový bance na internetu, tak třeba najdu nějaký efekty, který bych nedokázal nahrát sám.
Moderátor: bery
jestli jsi viděl atom heart mother, jak jsem ji tu včera anoncoval, tak kytarové sólo z jiné skladby se dá zakomponovat docela pěkněJádro píše:Jo Ale zas si říkám jestli to nebude jako pěst na oko.bery píše:Kytarové sólo?
Teď brouzdám v jedný free zvukový bance na internetu, tak třeba najdu nějaký efekty, který bych nedokázal nahrát sám.
Ty jseš zlatej fernettifernetti píše:jestli jsi viděl atom heart mother, jak jsem ji tu včera anoncoval, tak kytarové sólo z jiné skladby se dá zakomponovat docela pěkněJádro píše:Jo Ale zas si říkám jestli to nebude jako pěst na oko.bery píše:Kytarové sólo?
btw. neplánuješ tam plácnout sólo z money?
jo a po těch zvukových bankávch se ti zkusím mrknout, kdyžtak odkazy ti nahážu do pošty.
Super Zatím jsem našel tyhle dvě, tuhle:bery píše:Ok mrknu na toJádro píše:Bery: napadlo mě, kdyby se ti chtělo, zkus omrknout nějaký ty tabelatury, která se ti zdá nepřesnější, asi by mi to pomohlo.
Kód: Vybrat vše
First Verse (Arnold Layne, had a strange hobby...)
Gb-|--------------------------------------------------------------------|
Db-|*------------------------------------------------------------------*|
Ab-|*------------------------------------------------------------------*|
Eb-|-10h5--------------------------------------------5-5-5-5--3-3-3-3---|
(rychly slide na zacatku), pak zacit az s bicima
They suit him fine
Gb-|---------------|
Db-|---------------|
Ab-|--7--5---------|
Eb-|----------5----|...
They suit him fine
Gb-|---------------|
Db-|---------------|
Ab-|--5--3---------|
Eb-|----------5----|...
Jako... Já teda čumímJádro píše:Takže výsledky dnešní práce jsou tady (heslo je stejný):
http://marvin.gfxs.cz/~quash/rec/Arnold ... navka1.rar