ano, rozumím, že to jde technicky provést - já mám ale na mysli zjednodušení grafiky a odstranění balastu, který celkový dojem podle mého zbytečně kazí.Ondřej píše:Zjednodušování kresby už probíhá, ale já bych to zase tolik nepřeháněl. Samozřejmě, že nějaký mikrotečky a jiný kravinky pudou pryč, ale aby to pak zase nevypadalo jako pět fleků. U toho sítotisku to saze takovej problém není, jestli ti někde tvrdili že jo, kecali, aby si ušetřili práci při výrobě formy...vim to z vlastní zskušenosti - studuju polygrafickou školu. Sítotiskem se dělaj i hodně detailní věci - a to i barevný tónovky. Jediný na čem záleží je velikost ok u toho síta na tiskový formě!!!!!paulie píše:Ondřej: ta "perokresba" dopadla dobře, ještě by ji bylo vhodné trochu zjednodušit, jemné detaily jsou při sítotisku problematické. Taky bych zvolil méně diletantský font.
Tričko
Moderátor: bery
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
[/quote]
to je skvělý nápad! máš pravdu, že na téhle fotce jsou všichni, syd je kouzelný, takže pro mě za jedna! jen bych možná umázl tu hnusnou větev a tyčku za sydem - to dost ruší.
líbí se mi, že font přímo vychází z bílé plochy a tak jakoby dotváří celý obrázek - klidně by mohl být i tento, nebo nějaký velmi podobný, rozhodně ale bezpatkový, jak píšeš.
jediné, čím si pořád nejsem jistý je to "CZECH FORUM" a link níže - já bych to tam ani nedával...[/quote]
No jasný, chápu, ale to by pak nebylo tričko tohohle fóra, ale prostě tričko Floydů - což by mi taky nevadilo - ale původní návrh byl udělat tričko fóra. Jedině ty nápisy dát na záda...ale to bysme si o něco připlatili. Ad tyčka a větev - už sou pryč - fakt tam vypadali hrozně!!!!
to je skvělý nápad! máš pravdu, že na téhle fotce jsou všichni, syd je kouzelný, takže pro mě za jedna! jen bych možná umázl tu hnusnou větev a tyčku za sydem - to dost ruší.
líbí se mi, že font přímo vychází z bílé plochy a tak jakoby dotváří celý obrázek - klidně by mohl být i tento, nebo nějaký velmi podobný, rozhodně ale bezpatkový, jak píšeš.
jediné, čím si pořád nejsem jistý je to "CZECH FORUM" a link níže - já bych to tam ani nedával...[/quote]
No jasný, chápu, ale to by pak nebylo tričko tohohle fóra, ale prostě tričko Floydů - což by mi taky nevadilo - ale původní návrh byl udělat tričko fóra. Jedině ty nápisy dát na záda...ale to bysme si o něco připlatili. Ad tyčka a větev - už sou pryč - fakt tam vypadali hrozně!!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
Tak to jo - to je pak jiná - na tom už se pracuje!!!!!!!!!!!!!fernetti píše:ano, rozumím, že to jde technicky provést - já mám ale na mysli zjednodušení grafiky a odstranění balastu, který celkový dojem podle mého zbytečně kazí.Ondřej píše:Zjednodušování kresby už probíhá, ale já bych to zase tolik nepřeháněl. Samozřejmě, že nějaký mikrotečky a jiný kravinky pudou pryč, ale aby to pak zase nevypadalo jako pět fleků. U toho sítotisku to saze takovej problém není, jestli ti někde tvrdili že jo, kecali, aby si ušetřili práci při výrobě formy...vim to z vlastní zskušenosti - studuju polygrafickou školu. Sítotiskem se dělaj i hodně detailní věci - a to i barevný tónovky. Jediný na čem záleží je velikost ok u toho síta na tiskový formě!!!!!paulie píše:Ondřej: ta "perokresba" dopadla dobře, ještě by ji bylo vhodné trochu zjednodušit, jemné detaily jsou při sítotisku problematické. Taky bych zvolil méně diletantský font.
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
Moc díky za pochvaly - to sem nečekal...fakt dík!!!!bery píše:Ondřej: ten návrh je moc pěkný. A urcitě bych chtěl aby to bylo tričko tohoto fóra a ne "obyčejné tričko Flojdů", někde tam dát alespoň malé prasátko
Právě sem to zkusil s prasátkem a vypadá to tak všelijak. No prostě se to tam podle mě nehodí...jinak je to skevělej a vtipnej odkaz na Animals, ale vedle tý fotky vypadá hrozně infantilně...A to písmo - zkoušel jsem nějaký klasický patkový a nevypadá to nějak hrozně ale to původní bylo podle mě lepší...Retro písmo k retro obrázku. To klasický patkový mi připadá až moc moderní....Za chvilku vám to sem hodim!!!
Mě osobně se moc líbí tohle. Je to jednoduché a pro zasvěcené všeříkajícíbery píše:Dal jsem to do extra threadu.
Jinak přikláním se k návrhu využít grafických prvků tohoto fóra aby to třičko bylo "naše".

Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

Návrh č. 2 - trochu vyčištěnej obrázek (víc už bych to fakt nedělal!!! - vypadá to pak hrozně - jak pár fleků!!!!), změněný písmo (no, dejme tomu, to předchozí "retro" se mi ale líbilo trošičku víc), prasátko (no, není to tak zlý - a nebo ho dát fakt na záda - sice pár kaček navíc, ale nevadí).
Pište, pište, pište!!!!!!!!!!!!!!! Ten paulieho návrh s tím nápisem "Pink Floyd" taky není špatnej, akorát si myslim, že by to chtělo výraznějš - přece jenom je tam takovej zapadlej...
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jj takhle vyčištěný se mi moc líbíOndřej píše:Návrh č. 2 - trochu vyčištěnej obrázek (víc už bych to fakt nedělal!!! - vypadá to pak hrozně - jak pár fleků!!!!), změněný písmo (no, dejme tomu, to předchozí "retro" se mi ale líbilo trošičku víc)

http://www.fontfinder.ws/14437/Humanist-521.html
To písmo je fakt strašný - a nemůžu si pomoct, ale ten Humanist mi připadá trochu podobnej, akorát víc naboptnalejpaulie píše:Jj takhle vyčištěný se mi moc líbíOndřej píše:Návrh č. 2 - trochu vyčištěnej obrázek (víc už bych to fakt nedělal!!! - vypadá to pak hrozně - jak pár fleků!!!!), změněný písmo (no, dejme tomu, to předchozí "retro" se mi ale líbilo trošičku víc)ale ten Arial je bléééé humus filcky anarchie
zkus ten Humanist:
http://www.fontfinder.ws/14437/Humanist-521.html

Ještě k tomu mi nejde stáhnout - jen za prachy. Ale to písmo bych řešil až naposled. Ale co celkovej design???
A co prasátko - mám ho tam nechat, nebo přemístit, nebo úplně smazat????
lbí se mi víc varianta s nápisem "pink floyd" integrovaným do obdélníku s fotkou (pokud by byl příliš nízko, není problém bílou část nahoře trošičku vytáhnout nahoru, ať je pod tím nápisem trošku víc místa (ale to je opravdu jen muška).
logo posteloprasátka v kroužku je skvělý nápad a určitě by neměl zapadnout, proto se přimlouvám za to, aby se objevilo vzadu na druhé straně trika spolu s prťavým odkazem na naše fórum, jak navrhuje paulie. samotné logo by klidně mohlo být naším novým logem pro fórum - vzhledem k tomu, že v nejbližších dnech (možná spíše už hodinách) proběhne kompletní reorganizace fóra (jak už jsme řešili v jiném threadu tady), je to ideální příležitost, uvést nejen nový obsah, ale vnější podobu fóra. teď jen, co na to říká jak autor sám, tak i ostatní zde
?
logo posteloprasátka v kroužku je skvělý nápad a určitě by neměl zapadnout, proto se přimlouvám za to, aby se objevilo vzadu na druhé straně trika spolu s prťavým odkazem na naše fórum, jak navrhuje paulie. samotné logo by klidně mohlo být naším novým logem pro fórum - vzhledem k tomu, že v nejbližších dnech (možná spíše už hodinách) proběhne kompletní reorganizace fóra (jak už jsme řešili v jiném threadu tady), je to ideální příležitost, uvést nejen nový obsah, ale vnější podobu fóra. teď jen, co na to říká jak autor sám, tak i ostatní zde

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Ten "zapuštěnej" nápis opravdu neni zlej...Já sem ho ve svým návrhu dal nahoru hlavně proto, že mi tam nesedí ta uříznutá vodorovná bílá plocha - je z toho pak takovej čtverec s obrázkem uvnitř...Ale proč ne? Prasátko na zádech? Určitě výbornej nápad - akorát je škoda že v tom kroužku trochu zmizí továrna v pozadí...ale nevadí - to se dá ještě nějak pořešit. Ale dal bych ho spíš bez kroužku - s celou továrnou!!!fernetti píše:lbí se mi víc varianta s nápisem "pink floyd" integrovaným do obdélníku s fotkou (pokud by byl příliš nízko, není problém bílou část nahoře trošičku vytáhnout nahoru, ať je pod tím nápisem trošku víc místa (ale to je opravdu jen muška).
logo posteloprasátka v kroužku je skvělý nápad a určitě by neměl zapadnout, proto se přimlouvám za to, aby se objevilo vzadu na druhé straně trika spolu s prťavým odkazem na naše fórum, jak navrhuje paulie. samotné logo by klidně mohlo být naším novým logem pro fórum - vzhledem k tomu, že v nejbližších dnech (možná spíše už hodinách) proběhne kompletní reorganizace fóra (jak už jsme řešili v jiném threadu tady), je to ideální příležitost, uvést nejen nový obsah, ale vnější podobu fóra. teď jen, co na to říká jak autor sám, tak i ostatní zde?
Jo, jo. To určitě. Ale škoda tý továrny, chudák maláfernetti píše:jako kolečko to bude na zádech pod hlavou vypadat moc dobře -rozhodně líp než nějaký obdélníček - ten bych pro změnu použil do záhlaví našeho fóra