Tričko

útulna pro muzikanty, výtvarníky a další kreativce ovlivněné tvorbou pink floyd

Moderátor: bery

Odpovědět
Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Jana píše:
bery píše:Dal jsem to do extra threadu.

Jinak přikláním se k návrhu využít grafických prvků tohoto fóra aby to třičko bylo "naše".

Obrázek
Mě osobně se moc líbí tohle. Je to jednoduché a pro zasvěcené všeříkající :)
Naprostý souhlas, já chci taky tohle a nic jinýho :D je to krásný, originální a to prase mně na tričku vůbec vadit nebude :lol:
Naposledy upravil(a) Jádro dne 28.01.2007 17:44:05, celkem upraveno 2 x.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

Joe
raver

Příspěvek od Joe »

fernetti píše:lbí se mi víc varianta s nápisem "pink floyd" integrovaným do obdélníku s fotkou (pokud by byl příliš nízko, není problém bílou část nahoře trošičku vytáhnout nahoru, ať je pod tím nápisem trošku víc místa (ale to je opravdu jen muška).

logo posteloprasátka v kroužku je skvělý nápad a určitě by neměl zapadnout, proto se přimlouvám za to, aby se objevilo vzadu na druhé straně trika spolu s prťavým odkazem na naše fórum, jak navrhuje paulie. samotné logo by klidně mohlo být naším novým logem pro fórum - vzhledem k tomu, že v nejbližších dnech (možná spíše už hodinách) proběhne kompletní reorganizace fóra (jak už jsme řešili v jiném threadu tady), je to ideální příležitost, uvést nejen nový obsah, ale vnější podobu fóra. teď jen, co na to říká jak autor sám, tak i ostatní zde :)?

Co se týče přední strany, tak tahle varianta se mi líbí nejvíc. Akorát vzadu když je to v kolečku, tak až moc zanikne Battersea a mě se Battersea líbí :)

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

Obrázek

Obrázek

Návrh č. 3:
Floydovský písmo podle Pauliho představ - asi fakt zatim nejlepší. Jinak sem to zatim nechal stejný.

Záda bych dal malý logo s prasátkem i s celou továrnou - kroužek by na zádech vypadal dobře, ale ta továrna je tam podle mě fakt dost důležitá.
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Tak tady ještě jedna vylepšená varianta loga na záda :)

Obrázek

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

Jádro píše:
Jana píše:
bery píše:Dal jsem to do extra threadu.

Jinak přikláním se k návrhu využít grafických prvků tohoto fóra aby to třičko bylo "naše".

Obrázek
Mě osobně se moc líbí tohle. Je to jednoduché a pro zasvěcené všeříkající :)
Naprostý souhlas, já chci taky tohle a nic jinýho :D je to krásný, originální a to prase mně na tričku vůbec vadit nebude :lol:
Za tento návrh se také musím přimluvit. Ten návrh s fotkou vypadá dobře ale působí na mě spíše obecně jako tričko Floydů, které na sobě nosí šílenej fanda. Připadal bych si trošku jako kamarád co nosí tričko Guns n' Roses... Osobně jsem tedy pro decentnější a originálnější variantu.

Nicméně koncepce - ze předu nějaký obrázek a ze zadu info o fóru je ideální!
Shine on...

James
martyr

Příspěvek od James »

Mi se nejvíce líbí Ondřejův návrh dopředu a Paulieho návrh dozadu (ten poslední je excelentní). Jednoznačně.

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

James píše:Mi se nejvíce líbí Ondřejův návrh dopředu a Paulieho návrh dozadu (ten poslední je excelentní). Jednoznačně.
Naprostý souhlas !!!!!(ne že bych se chtěl nějak chválit, to vůbec - spíš se mi pořád nezdá to prasátko vepředu na tričku - fakt si to nedokážu představit).
I když i ostatní návrhy jsou výborný!!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Ondřej: jj s tím písmem se mi to zdá lepší :) co takhle ještě varianta s menším nápisem PINK FLOYD v levém dolním rohu? Opticky by to zvýraznilo ten čtverec :)

Zkusím do toho svého prasátka ještě zamontovat Wish You Were Here, byla by škoda, kdyby tam nebylo :)

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

paulie píše:Ondřej: jj s tím písmem se mi to zdá lepší :) co takhle ještě varianta s menším nápisem PINK FLOYD v levém dolním rohu? Opticky by to zvýraznilo ten čtverec :)

Zkusím do toho svého prasátka ještě zamontovat Wish You Were Here, byla by škoda, kdyby tam nebylo :)
No já bych právě ani moc nechtěl, aby to byl čtverec - ale zkusit to můžu....

Joe
raver

Příspěvek od Joe »

Ondřej píše:
paulie píše:Ondřej: jj s tím písmem se mi to zdá lepší :) co takhle ještě varianta s menším nápisem PINK FLOYD v levém dolním rohu? Opticky by to zvýraznilo ten čtverec :)

No já bych právě ani moc nechtěl, aby to byl čtverec - ale zkusit to můžu....

Co dát Paulieho prasátko nad Beryho Battersea? Mě se líbí právě tohle prasátko a tahle továrna. Jen takovej nápad :)

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Ehm, už to začíná být trochu spam, ale nese se další verze :)

Obrázek

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

Dobrý....akorát se začínám bát, abys do toho nezačal komponovat třeba Pipera nebo Meddle :) :) :) :) :)
Ale fakt dobrý - zajímmavý!!!

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

paulie píše:Ehm, už to začíná být trochu spam, ale nese se další verze :)

Obrázek
nezlob se, ale už mi to začíná být přeplácaný - v jednoduchosti je krása :)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

fernetti píše:
nezlob se, ale už mi to začíná být přeplácaný - v jednoduchosti je krása :)
V tom případě když tak jen s tím závojem a bez divera ;)

lillith
stranger

Příspěvek od lillith »

jak už jsem říkala pauliemu po icq, jeho návrh je úžasný. :) nicméně, paulie, něco dopředu tě nenapadá? mně ty obličeje přijdou takový obyčejný, bez nápadu...
dark side of me

Odpovědět