fernetti píše:lbí se mi víc varianta s nápisem "pink floyd" integrovaným do obdélníku s fotkou (pokud by byl příliš nízko, není problém bílou část nahoře trošičku vytáhnout nahoru, ať je pod tím nápisem trošku víc místa (ale to je opravdu jen muška).
logo posteloprasátka v kroužku je skvělý nápad a určitě by neměl zapadnout, proto se přimlouvám za to, aby se objevilo vzadu na druhé straně trika spolu s prťavým odkazem na naše fórum, jak navrhuje paulie. samotné logo by klidně mohlo být naším novým logem pro fórum - vzhledem k tomu, že v nejbližších dnech (možná spíše už hodinách) proběhne kompletní reorganizace fóra (jak už jsme řešili v jiném threadu tady), je to ideální příležitost, uvést nejen nový obsah, ale vnější podobu fóra. teď jen, co na to říká jak autor sám, tak i ostatní zde ?
Co se týče přední strany, tak tahle varianta se mi líbí nejvíc. Akorát vzadu když je to v kolečku, tak až moc zanikne Battersea a mě se Battersea líbí
Jinak přikláním se k návrhu využít grafických prvků tohoto fóra aby to třičko bylo "naše".
Mě osobně se moc líbí tohle. Je to jednoduché a pro zasvěcené všeříkající
Naprostý souhlas, já chci taky tohle a nic jinýho je to krásný, originální a to prase mně na tričku vůbec vadit nebude
Za tento návrh se také musím přimluvit. Ten návrh s fotkou vypadá dobře ale působí na mě spíše obecně jako tričko Floydů, které na sobě nosí šílenej fanda. Připadal bych si trošku jako kamarád co nosí tričko Guns n' Roses... Osobně jsem tedy pro decentnější a originálnější variantu.
Nicméně koncepce - ze předu nějaký obrázek a ze zadu info o fóru je ideální!
James píše:Mi se nejvíce líbí Ondřejův návrh dopředu a Paulieho návrh dozadu (ten poslední je excelentní). Jednoznačně.
Naprostý souhlas !!!!!(ne že bych se chtěl nějak chválit, to vůbec - spíš se mi pořád nezdá to prasátko vepředu na tričku - fakt si to nedokážu představit).
I když i ostatní návrhy jsou výborný!!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
Ondřej: jj s tím písmem se mi to zdá lepší co takhle ještě varianta s menším nápisem PINK FLOYD v levém dolním rohu? Opticky by to zvýraznilo ten čtverec
Zkusím do toho svého prasátka ještě zamontovat Wish You Were Here, byla by škoda, kdyby tam nebylo
paulie píše:Ondřej: jj s tím písmem se mi to zdá lepší co takhle ještě varianta s menším nápisem PINK FLOYD v levém dolním rohu? Opticky by to zvýraznilo ten čtverec
Zkusím do toho svého prasátka ještě zamontovat Wish You Were Here, byla by škoda, kdyby tam nebylo
No já bych právě ani moc nechtěl, aby to byl čtverec - ale zkusit to můžu....
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
paulie píše:Ondřej: jj s tím písmem se mi to zdá lepší co takhle ještě varianta s menším nápisem PINK FLOYD v levém dolním rohu? Opticky by to zvýraznilo ten čtverec
No já bych právě ani moc nechtěl, aby to byl čtverec - ale zkusit to můžu....
Co dát Paulieho prasátko nad Beryho Battersea? Mě se líbí právě tohle prasátko a tahle továrna. Jen takovej nápad
jak už jsem říkala pauliemu po icq, jeho návrh je úžasný. nicméně, paulie, něco dopředu tě nenapadá? mně ty obličeje přijdou takový obyčejný, bez nápadu...