no a teď k mému novému objevu, který, jak jinak, přišel ke mě skrze miláčka stevena. nicka beggse, jeho live basáka, jsem zatím nikdy nezaznamenal, tím víc mě odrovnal svojí skvělou hrou s wilsonem a taky dost zvláštním vzezřením s copánky (tak nevím, jestli kopíruje klaudu kryšpína nick beggs nebo je to naopak). no a tak si ho jdu hledat, cože má ten chlapík za sebou a hle, hraje na posledním živáku se steve hackettem. skvěle. má výbornou sólovou instrumentální desku. fandové do muziky ho řadí mezi nejlepší basáky na britských ostrovech. fajn.
no a pak narazím na toto: https://www.youtube.com/watch?v=cllROT5 ... T5dpNk#t=0 - musím říct, že mě tento počin vážně dostal a řadím ho mezi další klenoty z mých výletů po neznámých končinách paní Hudby! fakt skvělá porce invenčního, osobitého progrocku, navíc skvěle zahraného. vážně mi objev tohoto (zatím asi jen prvního) alba této kapely srazil čelist dolů a nebude trvat dlouho, aby neskončil v mé sbírce bestof desek. nebo aspoň cédéček...
jo a abych trochu omluvil, že se tu zase ochomejtám kolem wilsona, tak jako omluvenku dávám toto čerstvé foto ze stevenova instagramu: