Vtipy
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
http://www.webpark.cz/pinkfloyd/clanky/tiscali.htm
Po Vánocích jsem byl na plážovém pikniku na ostrově Mustique a najednou na druhém břehu vidím bubeníka Nicka Masona, se kterým jsem nemluvil patnáct let. A říkám si: Krucinál, to snad není možný! Tak jsem se postavil za něj a začal mu masírovat krk. Otočil se a když uviděl, o koho jde, málem to s ním seklo. Pozval mě na večeři a já na ní půjdu, protože jsme během všech těch let byli blízcí přátelé. Myslím, že ve svém věku už můžu svou část kosti pustit. Protože o tu kost se tahají dva teriéři, víte?
Po Vánocích jsem byl na plážovém pikniku na ostrově Mustique a najednou na druhém břehu vidím bubeníka Nicka Masona, se kterým jsem nemluvil patnáct let. A říkám si: Krucinál, to snad není možný! Tak jsem se postavil za něj a začal mu masírovat krk. Otočil se a když uviděl, o koho jde, málem to s ním seklo. Pozval mě na večeři a já na ní půjdu, protože jsme během všech těch let byli blízcí přátelé. Myslím, že ve svém věku už můžu svou část kosti pustit. Protože o tu kost se tahají dva teriéři, víte?

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
sice krátký, ale moc pěkný a pravdivý rozhovor! roger má hlubokou pravdu o tom ,jak mluví o dark side, o jejím odkazu. jen jediná věc mi tam nepasuje a to, že říká, že zbylí floydi (gilmour, mason, wright) podcenili sílu značky "pink floyd" - podle mě to bylo přesně naopak: obě strany si velice silně uvědomovaly právě magii těchto dvou slov a proto se tak děsně soudily o právo tuto značku užívat. tady si buď roger neviděl na špičku nosu nebo lhal (svým způsobem shazoval svůj zájem o tuto značku), nebo se taky mohlo jednat o špatný překlad originálu 

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
To o tom, že zbylí Floydi měli strach, jestli lidi přijdou na koncert, to není tak úplně výmysl.
Myslím, že tenkrát měli opravdu strach z toho, jestli ještě lidi budou chtít jít na Pink Floyd bez Rogera, že se báli že je už lidé bez něj nebudou jako Pink Floyd brát . . . .
Ale jinak jasně, určitě to nebylo tak úplně úpravda to o podceňování dvou slov . . . .
Myslím, že tenkrát měli opravdu strach z toho, jestli ještě lidi budou chtít jít na Pink Floyd bez Rogera, že se báli že je už lidé bez něj nebudou jako Pink Floyd brát . . . .
Ale jinak jasně, určitě to nebylo tak úplně úpravda to o podceňování dvou slov . . . .

- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A jak tuhle prihodu interpretoval Mason:proti píše: Po Vánocích jsem byl na plážovém pikniku na ostrově Mustique a najednou na druhém břehu vidím bubeníka Nicka Masona, se kterým jsem nemluvil patnáct let. A říkám si: Krucinál, to snad není možný! Tak jsem se postavil za něj a začal mu masírovat krk. Otočil se a když uviděl, o koho jde, málem to s ním seklo. Pozval mě na večeři a já na ní půjdu, protože jsme během všech těch let byli blízcí přátelé. Myslím, že ve svém věku už můžu svou část kosti pustit. Protože o tu kost se tahají dva teriéři, víte?
"Tak si predstavte - minule - tak si v klidu lezim na plazi, slunicko sviti, pomalu si usinam a najednou na mne skoci chlap a zacne mne skrtit!!! Rikam si to je snad nejaka Nightmare nebo co. Otocim se a co nevidim: WATERS !!! se svyma krivejma zubama se na mne skeri jako upir!!!! Malem jsem dostal infark!!!

proti píše:A jak tuhle prihodu interpretoval Mason:proti píše: Po Vánocích jsem byl na plážovém pikniku na ostrově Mustique a najednou na druhém břehu vidím bubeníka Nicka Masona, se kterým jsem nemluvil patnáct let. A říkám si: Krucinál, to snad není možný! Tak jsem se postavil za něj a začal mu masírovat krk. Otočil se a když uviděl, o koho jde, málem to s ním seklo. Pozval mě na večeři a já na ní půjdu, protože jsme během všech těch let byli blízcí přátelé. Myslím, že ve svém věku už můžu svou část kosti pustit. Protože o tu kost se tahají dva teriéři, víte?
"Tak si predstavte - minule - tak si v klidu lezim na plazi, slunicko sviti, pomalu si usinam a najednou na mne skoci chlap a zacne mne skrtit!!! Rikam si to je snad nejaka Nightmare nebo co. Otocim se a co nevidim: WATERS !!! se svyma krivejma zubama se na mne skeri jako upir!!!! Malem jsem dostal infark!!!
![]()

- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi komik a nejlepsi Comfortably Numb
http://www.youtube.com/watch?v=CnfYSZXJOR0
(Jak je videt DVD od Gilmoura je ohrozeno!!!)
a
http://www.youtube.com/watch?v=Kuh5EctZNys
http://www.youtube.com/watch?v=CnfYSZXJOR0
(Jak je videt DVD od Gilmoura je ohrozeno!!!)
a
http://www.youtube.com/watch?v=Kuh5EctZNys
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Rezervace!!!
Konecne se to podarilo !!!!!
Fletscher Memorial Home!!!
Fletscher Memorial Home!!!
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Je to jasny - to byl jen vtip. Realita je mnohem horsi...Richard píše:proti píše:Rezervace!!!
Fletscher Memorial Home!!!Já bych tak nejásal... Kdo je vlastně v rezervaci? Oni, nebo my?

It is a Miracle. Jak uz jsem jednou rikal - preziti lidske rasy je vysoce neekonomicke. Zijeme v matrixu - nastesti pro nas radove lidi, jeste nevymysleli roboty umele inteligence, kterymi by nas dokazali nahradit ... a proto (jeste) zijeme...
The preasures of the market place has civilised the human race.