... a ze které strany, že by z té odvrácené, těch zvrácených tu máme dostRoman píše:Zpráva pro Ričrda a Fernetiho:
Pokud se někdy sejdete, ne že si na mně nevzpomrnete, jinak dostanete stranickou důtku :D![]()

Moderátor: bery
... a ze které strany, že by z té odvrácené, těch zvrácených tu máme dostRoman píše:Zpráva pro Ričrda a Fernetiho:
Pokud se někdy sejdete, ne že si na mně nevzpomrnete, jinak dostanete stranickou důtku :D![]()
to musí být halucinogenní zážitek...volka.z píše:při srovnání nosičů o stejných časech jednotlivých skladeb je pak zmačknutí dvou dálkových ovladačů ve stejný okamžik o pokusu, který při třesoucí se mé ruce možno učiniti i opakovaně![]()
a tak do rubriky co poslouchám ... DSOTM ... 2x
Ten budík by vzbudil i mrtvého..
už to jede....fernetti píše:volka.z píše: to musí být halucinogenní zážitek...
zkus si takhle dvojmo pustit careful, hezky nahlas, a podej sem pak hlášení, jak zareoagovali tví sousedi a policie
Napiš ježurovi....Jend píše: Tak jako tak, výměna nejspíš bude na místě
Jend píše:Pozdě, už jsem si řekl o sadu na domácí výrobu piva
Tak to si nemyslím... Já tipuji, že ten laser se pohybuje na hranici své životnosti.Jend píše:Je možné, že možná nejde o odpálený laser, ale o to, že ty starší čtečky na ne úplně dokonalý povrch nosiče prostě nejsou stavěné?
Dobrá tedy, dám na názor zkušeného drakaRichard píše:Tak to si nemyslím... Já tipuji, že ten laser se pohybuje na hranici své životnosti.
To jen má domněnka, nic víc.Jend píše:Dobrá tedy, dám na názor zkušeného draka
nevím co máš za cd přehrávač, takže ani jaký máš laser - co vím, tak ti, co mají espritové soňáky, si lasery shánějí do zásoby, protože je už nejde sehnat. z toho soudím, že lasery jsou na každý player jiné. tedy alespoň na ten pořádný. dnešní masovka z číny tohle asi neřeší, a všude je ten nejlevnější laserový snímač za pár korun, takže jestli ho budeš měnit, asi moc neproděláš.Jend píše:Hoši, nedávno jsem psal ve vláknu "DVD loupáček" o tom, jak mi moje stará hi-fi souprava nechce přehrávat úvodní stopy na některých CD a v některých místech přeskakuje nebo se zadrhává. Teď jsem si všiml, že ta problémová CD na celém povrchu mají škrábance. Nepatrné, ale jsou tam. Ovšem ntb a stolní pc mi je přehraje od začátku až do konce bez sebemenších problémů. Ta přehrávatelná jsou téměř dokonale hladká.
Čtečku na hifi jsem několikrát přečistil, ovšem bez jakéhokoli efektu.
Je možné, že možná nejde o odpálený laser, ale o to, že ty starší čtečky na ne úplně dokonalý povrch nosiče prostě nejsou stavěné?
Tak jako tak, výměna nejspíš bude na místě
Na to bych si asi netroufl...fernetti píše:ale mám takový mlýnek do ruky, do kterého když dáš poškráblé cd a párkrát zatočíš, lehoučké škrábance mírně zhladíš a pak je cd opět normálně hratelné.
Nejdřív jsem si říkal: "to je blázen... "fernetti píše:tuhle hračku chci!