Ani se nedivím, jsou to krásné staré stroje.Jend píše:Nejdřív jsem si říkal: "to je blázen... "fernetti píše:tuhle hračku chci!
Ale teď už to chci taky

Moderátor: bery
Ani se nedivím, jsou to krásné staré stroje.Jend píše:Nejdřív jsem si říkal: "to je blázen... "fernetti píše:tuhle hračku chci!
Ale teď už to chci taky
Omyl, čtu vše už delší dobu... Jen nenacházím dost času na psaní, i když chuti je víc než dost. Však to napravím.
jo, s tím přehrávačem máš sakra pravdu, nepsal jsem to sem, ale taky se po něčem dobrém, co dlouho vydrží, poohlížím. bohužel cambridge audio tyhle bd/dvd playery už nevyrábí a v nové řadě nabízí jen čisté digitální přehrávače. což je trochu škoda, chtěl jsem mít všechno od jedné značky. takhle to u mně zatím vypadá, že skončím u nějakého panasonica, možná sony nebo yamahy. pokud bys měl nějaký dobrý tip na dobře znějícícho všežravce (mimo cd, které už mám pořešené...), tak sem s ním!Jiří Engliš píše: ↑19.02.2020 20:14:43Gratuluji k výhodne koupi![]()
Není nad to poslechnout si Floydy na kvalitním aparátu. Vím o čem mluvím.
Jen bych ti doporučil pospíšit si s nákupem DVD,BD či SACD.
Zmíněná značka končí se všemi DVD/BD/SACD playery mimo jiné z důvodu ztráty dodavatele serva a mechanik do přehrávačů.
Nové přístroje nebudou a ty staré se podle mě velice rychle vyprodají.
Nenchci dělat paniku, ale za časem budeme moci hodit naše poklady do kontejneru, protože je nebude na čem přehrát!!!![]()
Dodatečně přidám další malý (nebo spíše větší) zázrak, i když je to něco podobného:Jiří Engliš píše: ↑13.09.2021 17:26:10Něco optimistického pro naše koukání a hraní. Není to žádná láce, ale v současné době je to jako malý zázrak:
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... n-ubr-x200