Co právě teď posloucháš??
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jeho hlas vadi spouste lidi, pro me je to spolu s texty a genialne jednoduchymi aranzemi to nejatraktivnejsi z jeho hudby.fernetti píše:v případě páně dylana mi nemůže nikdo nic vyčítat, tím méně twoflower, ale já se do toho chlápka fakt nedostal. mně to jeho mečení a nemožná intonace děsně vadí, navíc ani jeho hraní na kytáru mi nepřijde nijak objevné nebo zajímavé. snad možná ještě když hrál dylan bez elektriky, tak bych něco jako čistou folkařinu spokl, ale když ho vidím se stratem, tak mi ten pán přijde děsně studený jak psí čumák. sorry.
Studeny jako psi cumak? Asi ano. Ale tohle mi prijde jako neuveritelne energicka vec. A ten text!
Idiot Wind
A tohle elektrickou kytarou a jinym tempem dostalo uplne jiny rozmer
Shelter From The Storm
Naposledy upravil(a) FleetingGlimpse dne 22.09.2006 9:41:45, celkem upraveno 1 x.
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
včera večer jsem si dal celou dark side of the moon (opravdu pěkně nahlas
) a zase mě dostala. úplně. neskutečně krásná věc. sice nesu dříví do lesa, když to tady každý ví, já jen, že jsem tohle album nechal pár týdnů u ledu a ono se mi odměnilo téměř nadpozemsky silným zážitkem. pro tyhle okamžiky floydy miluju
pozn. pro jádra: na konci jerry driscoll opravdu říká "it´s all dark"

pozn. pro jádra: na konci jerry driscoll opravdu říká "it´s all dark"

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Před chvílí: Young Lust - pořád dokola, abych se to naučil
BTW: škoda, žes' nebyl na srazu fanklubu, byli jsme tam s Janou a tajně jsme doufali, že se objevíš 

Udělals' mi radostfernetti píše:pozn. pro jádra: na konci jerry driscoll opravdu říká "it´s all dark"

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

nojo, jenže já měl doma obdkladače, potom i malíře a nakonec jsem si odkroutil víkendové rajónové blues...Jádro píše:Před chvílí: Young Lust - pořád dokola, abych se to naučil
Udělals' mi radostfernetti píše:pozn. pro jádra: na konci jerry driscoll opravdu říká "it´s all dark"BTW: škoda, žes' nebyl na srazu fanklubu, byli jsme tam s Janou a tajně jsme doufali, že se objevíš

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.