You dreamed of a big star... (Let´s get metaphysical...)

plkání vážné i nevážné

Moderátor: bery

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

You dreamed of a big star... (Let´s get metaphysical...)

Příspěvek od proti »

Tak mne napadlo zalozit tema o snech o Pink Floyd.
Zdalo se vam uz o nich neco?

A abych pridal nejaky ten svuj:

Vzhledem k tomu, ze se "swatersovívá", samozrejme se mi dnes zdalo o Rogerovi... Neco v tom smyslu, ze s nama sedel (dle atmosfery soudim, ze to bylo v nejakem baru)a mluvil s nama a nejakym zpusobem jsem se dostal do jeho blizkosti k nemu a ted !!!!.... ted!!!! ...ted!!!! no skratka... nevedel jsem, o cem s nim mam mluvit !!! (ja nestastnik :cry: !)
Pamatuji si akorat, ze jsem mu polozil otazku: "Co rikas na to, ze jsi oznacovan nekdy za nejtemnejsiho cloveka rocku?"
A mistr zacal odpovidat: "I don´t think so, because... "

- ... adfdf... no ... a o tom ty sny jsou!!! Ze jsou to jenom sny - a kdyz pride k nejlepsimu, tak se to nejak zadrhne! Bud se clovek vzbudi anebo se to nejak pokafra... safra... - No a prave v tom momente zacala hrat nejaka hlasna hudba, a tak vlastne ani nevim, co mi rikal (aby do toho...). A v tom snu jsem se matne snazil zachytit nejake sluvka... jen jsem prikyvoval hlavou, ... no a tak to skoncilo... a vzbudil jsem se... :(

... and what exactly is a dream? (Syd)
Naposledy upravil(a) proti dne 19.03.2007 8:01:28, celkem upraveno 1 x.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

to je dobré téma :) :wink:
taky přiložím něco od sebe: já byl pro změnu u gilmourů doma (to vím na beton - je to ten velký barák se zahradou - viz. obrázek dole). nevím, proč jsem tam byl, s kým jsem mluvil, co jsem tam dělal - jediné, co si pamatuju je to, že tam mají moc pěkný lustr v obýváku :) taková jednoduchá kostka z mléčného skla to byla...

Obrázek
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Mně se zdálo, že jsem nestihl koncert v Klamu. Když jsem tam přijel, tak mistr Gilmour prohlásil,
že pro mne hrát nebude, když chodím pozdě.... :(

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

:twisted: :twisted: :twisted: uz to nehulte :twisted: :twisted: :twisted:

no v ty dobe to jeste s PF nemelo nic spolecneho ale.
Kdyz jsem byl mali hoch a velmi bloud vazne jsem onemocnel.
Tyden v komatu a vsechno co se delo okolo me bylo jak ve snu.Hlavu jsem mel jak balon. :oops:

Pak prijela sanitka

Obrázek
fakt tahle nekecam :twisted:

a vystoupil pan doktor a zabodl do me takovouhle strikacku :!: :!:

Obrázek

ÁÁÁÁÁÁÁ but you may feel a little sick

cestu lemovali stromy a mezi korunami prusvital mesic.A ja byl smirenej a vyrovnanej :twisted:

A pak po letech kdyz jsem poprve videl zed tak jsem hned vedel wocogo :twisted: :twisted: :twisted:

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Richard píše:Mně se zdálo, že jsem nestihl koncert v Klamu. :(
to me taky 2x :twisted: :twisted:

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Kdysi se mi zdálo že Roger přijel do mé rodné vísky na východě Moravy, potkali jsme se někde venku. Byl tam jen s pár lidma spíš management a "sluhové" než ochranka, pamatuju si nejdřív na mě promluvil on já jsem se furt zasekával a zapoměl veškeré anglické slova...chvilku jsme si povídali a pak jsem ho přemuluvil ať s náma zajde do zkušebny a volal jsem všem lidem ať nosí fóťaky a kamery :D .
Ve zkušebně jsme dali Comfortably Numb kde mě nechal hrát basu a zpívat refrén, pak jsem ho přemlouval ať dáme Wish You Were Here ale to už nevím jak to dopadlo...no a nakonec mě napadlo že bychom mohli udělat takovou menší "tiskovku" - takže jsme se přesunuli do vedlejší hospody....a pak už si fakt nic nepamatuju :twisted:
...and after all we're only ordinary men Obrázek

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:
mně sice jen jednou, ale nebyl to sen, ale docela drsná realita, co trvala několik hodin. dneska už to beru za něco tak nepopsatelného, že tuto historii považuju spíš za zlý sen :twisted:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

fernetti píše:
ogi píše:
mně sice jen jednou, ale nebyl to sen, ale docela drsná realita, co trvala několik hodin. dneska už to beru za něco tak nepopsatelného, že tuto historii považuju spíš za zlý sen :twisted:
hehe me se to jednou zdalo a po druhe uz ne byla to realita :evil: jak rikas zly sen
taky me to v Linzi v pul sedme na nadrazi pekne srazilo do kolen..tedy kdyz sem si na ten sen vzpomel :idea:

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Tak Fernettiho sen o lustru u mě zatím vede :lol:

Jednou se mi zdálo o rozlučkovém koncertě Pink FLoyd v pompejích :) No pěkný. Pak určitě ještě něco, ale nějak moc to zapomínám...

A tak si pamatuju jiný. Jak jsem takhle jednou chlastala s Bobem Geldofem v Jablonci nad Nisou v restauračce u Adama a Evy... A hezky jsme si popovídali, dokonce česky :lol: Bohužel, paměť mi slábne, takže už ráno jsem něvěděla o čem :)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Mně se asi před týdnem zdálo o koncertě v Praze, nějak se mi povedlo dostat se do zákulisí a dostal jsem šanci zadrnkat si vedle Mistra na kytáru. :D Moc si to už nepamatuju, jen že jsme se se Snowy Whitem nemohli dohodnout, kdo bude ve WYWH hrát sólo a kdo doprovod, ale nějak jsme to zmákli... a po koncertě mě Waters hrozně objímal a chválil, že to bylo supr! :twisted:

Joe
raver

Příspěvek od Joe »

Tak mě se zdálo, že se pánové dali zase dohromady a hráli Atom Heart Mother (v té době jsem to hodně poslouchal), s velkým orchestrem a sborem. Bylo to fantastický. Ještě doteď si pamatuju, jak Roger před skladbou říká, že zahrajou jedno překvapení. Když jsem se probudil, tak jsem si říkal, že toto se tedy opravdu, ale opravdu nestane :)

Ale vidět ty šedesátníky hrát zrovna tuto skladbu byl fakt neuvěřitelný zážitek. Ten sen neměl žádnou logickou chybu (jako sny mívají), prostě všechno dokonalý.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Joe píše:Ten sen neměl žádnou logickou chybu (jako sny mívají), prostě všechno dokonalý.
Až na to, že hráli zrovna AHM ;) ale jinak hustosen

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

To já si teda vybavuju, že jsme ve snu s panem Gilmourem kecali tuším po jeho koncertě a mám pocit že tak o všem, o muzice a tak :)
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

skypekai
piper

Příspěvek od skypekai »

mně se onehdá zdálo že sem byl v itálii a šel sem na nějakém rozpáleném náměstí na kterém nebyl nikdo jiný kromě Gilmoura a Watersa, kteří šli spolui, tak sem je požádal o podpis ale neměl sem nic na co by se mohli podepsat, kromě sušenky... tak se mně podepsali na sušenku a tu mně pak zežral pes. ano, všechny moje sny sou takto debilní

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

skypekai píše:mně se onehdá zdálo že sem byl v itálii a šel sem na nějakém rozpáleném náměstí na kterém nebyl nikdo jiný kromě Gilmoura a Watersa, kteří šli spolui, tak sem je požádal o podpis ale neměl sem nic na co by se mohli podepsat, kromě sušenky... tak se mně podepsali na sušenku a tu mně pak zežral pes. ano, všechny moje sny sou takto debilní
:lol: tak to jsem se opravdu pobavil!

Mně se nedávno zdálo, že se u nás doma chtěl mermomocí na pár dní ubytovat Roger. Pravděpodobně v době Pražského koncertu. (nevim proč, jestli nesehnal hotel, nebo na něj neměl prachy :) ). No a já jsem samozřejmě byl pro ale máma dělala hrozný problémy. Typická situace - Roger stojí v chodbě, slušně čeká a máma na mě řve: "přece si sem nenastěhujem nějakýho cizího chlapa!". No a když jsem se jí snažil vysvětlovat, že vůbec cizí neni :) tak přišel domů táta, poznal Rogera a hned ho pozval dál a otevřeli si lahváče a kecali. Jak to nakonec dopadlo nevim... :)
Shine on...

Odpovědět