Když jsem dnes uklízel plakát z koncertu Waterse vybavila se mi příhoda po koncertu Pink Floyd v Praze r.1994.
To jsem, neb jako tradičně mám kliku na koncerty uprostřed týdne, dojel pracovně do Mnichova beze spánku a když se mi jedna ze zákaznic zeptala, jak se vede a odpovědí bylo, že spánku nebylo moc resp.žádný jsem jí moc neřekl, tak jsem doplnil, že jsem byl na koncertě Floydů v Praze a jel jsem nostop přes noc a celý další den musel být v Mnichově a pak zpět domů.
Ač tenkráte jí bylo dosti přes padesát usmála se spolu s kolegyní obratem zavzpomínaly, jak byly na jejich koncertě v Mnichově v r.1972! No a jaké bylo mé překvapení, když o týden později přišly ty dámy znovu a v ruce měla jedna z nich roličku, kterou mi předala s tím, že mi určitě udělá radost.
Byl to plakát z onoho koncertu, který v té době měl už 22 roků.
Dnes jej mám pořád a ač paní už před pár lety zemřela, zůstala mi ještě na pražský koncert Pink Floyd vzpomínka navíc i s myšlenkou, kterou určitě potvrzují účastníci tohoto fóra, neb tomu plakátu je už 35 let. určitě mnohdy více než některým z nás. Floydi přežili generace a kdykoliv tu druhou z nich vidím, vybaví se mi pár let na zpátek.
Kde končí suvenýry z koncertů?
Moderátor: bery
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezke.
Taky mou prvni myslenkou bylo, ze bych se rad podival na fotku toho plakatu.
Taky mou prvni myslenkou bylo, ze bych se rad podival na fotku toho plakatu.

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)