NatkA
Moderátor: bery
Jaky mas prohlizec? Mas povolene cookies?fernetti píše:nevím, jak jsou na tom ostatní, ale při logování se musím přihlašovat nadvakrát - po prvním logování jsem vidět dole v připojených userech, ale nahoře vpravo je stále vidět čudlík "přihlášení", který se změní na "odhlášení" (tzn. kdy jsem skutečně přihlášený) až po mém druhém zalogování. stwejně ale potom nemám vyhráno, protože nové příspěvky odlišené žlutým terčíkem nevidím - mám tam stále bílý terčík, jakoby topic byl bez nového příspěvku, takže se musím orientovat jen podle počtu došlých příspěvků (kolik jich přibylo od mé poslední návětěvy) a data jejich odeslání. mám pocit, že to nějak souvisí s tím, že jsem zaškrtnul čudlík "automaticky přihlásit při příštím spuštění"...
cookies jsem promázl, ale je to stejné. používám ie6.FleetingGlimpse píše:Jaky mas prohlizec? Mas povolene cookies?fernetti píše:nevím, jak jsou na tom ostatní, ale při logování se musím přihlašovat nadvakrát - po prvním logování jsem vidět dole v připojených userech, ale nahoře vpravo je stále vidět čudlík "přihlášení", který se změní na "odhlášení" (tzn. kdy jsem skutečně přihlášený) až po mém druhém zalogování. stwejně ale potom nemám vyhráno, protože nové příspěvky odlišené žlutým terčíkem nevidím - mám tam stále bílý terčík, jakoby topic byl bez nového příspěvku, takže se musím orientovat jen podle počtu došlých příspěvků (kolik jich přibylo od mé poslední návětěvy) a data jejich odeslání. mám pocit, že to nějak souvisí s tím, že jsem zaškrtnul čudlík "automaticky přihlásit při příštím spuštění"...
A co jina diskuzni fora? Na nich je to ok? Ja mam Firefoxe a tahle vec zrovna funguje perfektne.fernetti píše:cookies jsem promázl, ale je to stejné. používám ie6.FleetingGlimpse píše:Jaky mas prohlizec? Mas povolene cookies?fernetti píše:nevím, jak jsou na tom ostatní, ale při logování se musím přihlašovat nadvakrát - po prvním logování jsem vidět dole v připojených userech, ale nahoře vpravo je stále vidět čudlík "přihlášení", který se změní na "odhlášení" (tzn. kdy jsem skutečně přihlášený) až po mém druhém zalogování. stwejně ale potom nemám vyhráno, protože nové příspěvky odlišené žlutým terčíkem nevidím - mám tam stále bílý terčík, jakoby topic byl bez nového příspěvku, takže se musím orientovat jen podle počtu došlých příspěvků (kolik jich přibylo od mé poslední návětěvy) a data jejich odeslání. mám pocit, že to nějak souvisí s tím, že jsem zaškrtnul čudlík "automaticky přihlásit při příštím spuštění"...
Mne phpBB celkem vyhovuji..i kdyz mam radsi vBulletin.Dave píše:PhpBB fóra nemám vůbec rád. Jsou nepřehledné, pomalé (zde ještě navíc umocněno freehostingem) atd. Ale to už jsem tu kdysi říkal...
Já používám Firefox a problém s tím, že se mi nezobrazily nové příspěvky, jsem měl jen jednou. Z důvodu elementárních pravidel bezpečnosti, si neukládám hesla nikde.
A doplnění - když jsem dal odeslat tento příspěvek, tak jsem byl odhlášen. Asi jsem to zakřikl...