všelijaké fotky a drbárna o nich
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
Spočítej si znaky. První slovo jich má pět (Floyd) zatímco druhé jen čtyři (Pink)Dave píše:Já bych řekl, že hebrejština cizí jména a čísla nečte zprava. Viz ten čas a datum. Navíc ta krátká čárka vypadá jako "i" (ať už měkké či tvrdé, foneticky je to tu stejné).
Navíc to s tím P×F třeba je píšou stejně, ale pro různé situace je čtou jinak.
Vemte si třeba latinu: římská abeceda nezná písmeno U.
U a V se psalo stejně, jako V. Podle toho, co mu předcházelo či následovalo se četlo buď jako U nebo jako V. Ale přitom to byl pořád jeden znak.

Giro de Pivko (s dilatací času)
Jistou shodou okolností jsem si všiml, že nám zase někdo plive (či alespoň plival) na Giro, eo ipso pár upřesnění. Ten člověk, jemuž z úst vychází bublina s nápisem Welcome to the Machine, opravdu není vámi zmiňovaný Vlk. Dále bych podotknul, že úprava Manfredova plakátu není samoúčelná a je třeba nad ní (alespoň trošku) přemýšlet. Myslím, že intelektuálem se nikdo z nás nepovažuje a nikdy ani nepovažoval, natož abychom dostali punc pseudointelektuálů. Giro jezdíme z důvodů jiných, než bychom se postulovali na intelektuály/pseudointelektuály. Nevím, s kým z nás jste se bavil o Pink Floyd, jestliže jste se vůbec s někým z giromanů o tom kdy bavil. Kromě pomluv, o projev nesouhlasu nemůže jít, neboť je třeba nesouhlasit s NĚČÍM (nesouhlasím s A, protože věc se má tak a tak.., atd.), jsem se z vašich reakcí nedozvěděl vůbec nic (stejně tak asi jako ostatní čtenáři, jediná nápověda je na vámi zhotovené fotce v podobě internetové adresy Gira) a stylem mi to připomíná štvanici proti Chartě (jedná se prosím o analogii), samozvanci-ztroskotanci-intelektuálové-pseudointelektuálové (vposledku je to vlastně jedno), přičemž nikdo pořádně nevěděl, co ta Charta vůbec je. Tedy doporučuji- více číst (poslouchat), méně mluvit (psát). Na závěr citát z Wittgensteina- O čem nemůžeme mluvit, o tom se musí mlčet!
Šalom
Šalom
Re: Giro de Pivko (s dilatací času)
ano, já sem vám pošlapal giro. za nepřesnost v uvedení osoby v tričku DB se omlouvám, ale myslel jsem si že je to on, nešlo to moc dobře vidět. můj příspěvek nebyl psaný se záměrem dělat tady osvětu o giru, čili se nedivte že ste se z něho nic nedozvěděl. nicméně váš příspěvek mě v mém názoru jen utvrzuje, ať už si o mně myslí každý co chceSajbr píše:Jistou shodou okolností jsem si všiml, že nám zase někdo plive (či alespoň plival) na Giro, eo ipso pár upřesnění. Ten člověk, jemuž z úst vychází bublina s nápisem Welcome to the Machine, opravdu není vámi zmiňovaný Vlk. Dále bych podotknul, že úprava Manfredova plakátu není samoúčelná a je třeba nad ní (alespoň trošku) přemýšlet. Myslím, že intelektuálem se nikdo z nás nepovažuje a nikdy ani nepovažoval, natož abychom dostali punc pseudointelektuálů. Giro jezdíme z důvodů jiných, než bychom se postulovali na intelektuály/pseudointelektuály. Nevím, s kým z nás jste se bavil o Pink Floyd, jestliže jste se vůbec s někým z giromanů o tom kdy bavil. Kromě pomluv, o projev nesouhlasu nemůže jít, neboť je třeba nesouhlasit s NĚČÍM (nesouhlasím s A, protože věc se má tak a tak.., atd.), jsem se z vašich reakcí nedozvěděl vůbec nic (stejně tak asi jako ostatní čtenáři, jediná nápověda je na vámi zhotovené fotce v podobě internetové adresy Gira) a stylem mi to připomíná štvanici proti Chartě (jedná se prosím o analogii), samozvanci-ztroskotanci-intelektuálové-pseudointelektuálové (vposledku je to vlastně jedno), přičemž nikdo pořádně nevěděl, co ta Charta vůbec je. Tedy doporučuji- více číst (poslouchat), méně mluvit (psát). Na závěr citát z Wittgensteina- O čem nemůžeme mluvit, o tom se musí mlčet!
Šalom
Poznámka
V tom případě se shodneme na tom, že vaše reakce byla bulvární povahy (s plnou intenzí tohoto pojmu). Tím je další diskuze (dalo-li by se to tak nazvat) zbytečná (mohl byste s podobnými argumenty tvrdit, že jsme třeba agenti StB, atd. Ostatně bulvár se o skutečnost nikdy nezajímal- tvořil ji přeci, byť poněkud v kruhu.) a považuji ji tím za ukončenou.
tento thread je o drbárně - v doslovném slova smyslu - v podtextu je ale nezmíněné, ale doposud dodržované pravidlo, že příspěvky jsou míněny a psány v odlehčené, lehce osvětové (pro ty, kdo neví...) formě, která nemá za cíl nikoho urážet nebo shazovat. myslím, že i forma, kterou skypekai komentoval plakát k giru byla psána v tomto duchu - že to ale někdo pochopí tak polopatisticky a blbě, to jsem vážně nečekal 

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Giro de Pivko (s dilatací času)
Tak to by mne - jakozto pseudointelektuala (ja si to otevrene priznavamSajbr píše: Na závěr citát z Wittgensteina- O čem nemůžeme mluvit, o tom se musí mlčet!
Šalom

Btw. vyklad toho plakatu by mne zajimal - nepremyslel jsem nad tim, asi je to nad me IQ-schopnosti.

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Hm... nevim...
(V pozadi na tu basu hraje taky zena, ne? ... soude podle "urcitych partii"...
...a co je tohle za slecnu?

Podle Davidova kuku, je z ni cely hotovy.
(V pozadi na tu basu hraje taky zena, ne? ... soude podle "urcitych partii"...

...a co je tohle za slecnu?

Podle Davidova kuku, je z ni cely hotovy.

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.