Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.LuckyM píše:Je to doslovný překlad, tak snad ano, ale nevadí, něco málo si pamatuju a je tam hodně zajímavých věcíFleetingGlimpse píše:Sezen si DVD Behind The Wall, tam jsou zabery z koncertu.LuckyM píše:Chybí mi tu jakákoli fotodokumentace z "divadelního" The Wall... Nevíte o něčem? Já si vzpomínám akorát na dokument "Pink Floyd za zdí" co byl kdysi na ČT2 ale už je to dávno a já v té době tu drsnou hudbu ještě nežral...
Něco málo je i na braindamage http://brain-damage.co.uk/general/wallperf.html ale nic uspokojivého![]()
![]()
Už aby se zase páni vrchní na ČT2 smilovali a zase po dlouhé době něco hodily...
EDIT: To bude asi ten dokument "Pink Floyd za zdi", co?![]()
všelijaké fotky a drbárna o nich
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
Stejně o hodně přicházíme, pač všechny ty dokumenty si myslím běží hlavně v Anglii a USA, já teda vím zatím jen o třech, které se u nás vysílaly a pochybuju že se všechny na naše obrazovky sem do ČR dostanou (Opravdu počítejme jen STV a ČT2 )FleetingGlimpse píše:Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.LuckyM píše:Je to doslovný překlad, tak snad ano, ale nevadí, něco málo si pamatuju a je tam hodně zajímavých věcíFleetingGlimpse píše: Sezen si DVD Behind The Wall, tam jsou zabery z koncertu.
EDIT: To bude asi ten dokument "Pink Floyd za zdi", co?![]()

Muhehehehehehehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!FleetingGlimpse píše:Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.

What do you mean interesting?
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nezda?Jend píše:Muhehehehehehehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!FleetingGlimpse píše:Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Hlad po Floydech je ted dost silny a ty zabery tam *jsou*, ja bych se nedivil, kdyby se do toho nekdo pustil, zrovna The Wall tour je neuveritelne divacky atraktivni.Jend píše:Ne.FleetingGlimpse píše:Jak jinak.
Ja si myslím,že u vás je to ešte fajn,ale čo mám povedať ja??? Raz som šla do obchodu,kníhkupectva a tak sa pýtam predavača a predavačky,či nemajú nejakú knihu o skupine Pink Floyd.A hádajte,čo oni na to?Jend píše:Ne.FleetingGlimpse píše:Jak jinak.

"Hľadáte knihu o pink pongu???" Ja som myslela,že odpadnem! To sme celý my,Slováci! Nevedomí! Hanbím sa!

NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
Já tomu prostě nějak moc nevěřím. Proboha, tohle turné proběhlo před 25 lety... Nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo vydat...FleetingGlimpse píše:Hlad po Floydech je ted dost silny a ty zabery tam *jsou*, ja bych se nedivil, kdyby se do toho nekdo pustil, zrovna The Wall tour je neuveritelne divacky atraktivni.Jend píše:Ne.FleetingGlimpse píše:Jak jinak.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A? Proc se dnes tedy vydavaji veci z '69?Anonymous píše:Já tomu prostě nějak moc nevěřím. Proboha, tohle turné proběhlo před 25 lety... Nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo vydat...FleetingGlimpse píše:Hlad po Floydech je ted dost silny a ty zabery tam *jsou*, ja bych se nedivil, kdyby se do toho nekdo pustil, zrovna The Wall tour je neuveritelne divacky atraktivni.Jend píše: Ne.