bingo! tak tomu říkám trefa do černéhoJames píše:Fotbalová fotka je přesně z roku 1973. Druhý zprava nahoře nebude Knopfler, ale spíše Storm Thorgerson. Na té fotce je také manažer skupiny Steve O`Rourke. Který to ovšem je, netuším. Informace mám z knihy z kolekce Shine On.fernetti píše: jj, anglie to bude určitě a s tím rokem 74 bych taky celkem souhlasil (david tehdá nosil fousky a vůbec si jaksi divně sčesával vlasy do gumiček) a z těch dalších bych si troufl ukázat na tři: nahoře druhý zprava mi přijde jako neduživý mark knopfler, mezi nickem a rickem je asi michael palin z monty pythonů a a mezi rickem a davidem bude na tuty pete townshend z the who. stojící maník nalevo mi děsně připomíná jednoho bedňáka, co byl vidět v dokumentu z kantýny v bbc a který je na dvd pompejí (furt se tam jen tak divně culil:)) a ten vedle něj (nalevo od rogera) mi taky přijde nějak povědomý, asi jako nějaký tehdejší známý fotbalista (kevin keegan, george best), ale to už bych opravdu jen plácal, takže dál už opravdu nevím. no třeba se chytnou další...
V té knize je také fotka kriketového týmu, ve kterém jsou všichni členové skupiny + lidé z EMI z roku 1977.

s tím stormem bych si moc jistý nebyl, ale hodně možné to asi je, steve o´rourke ale bude na tuty ten stojící manekýn úplně vpravo