no ale že ti přijde animals jako b-sidovka, to bych teda vážně rád věděl proč...
Moderátor: bery
Floydi to prece delali casteji tim zpusobem, ze nejdriv skladbu hrali zive na koncertech, vybrusovali ji do finalni podoby a az pak ji vydali na albu. Sami to tak rikali, a proc vymyslet neco "nove", kdyz uz mam novy material, zive hrany a jenon nevydany - podobne Final Cut, Pros and Cons a pod. (A doufejme ze podobne to bude u Rogera s Flickering Flame, Lost Boys Caling, Each Small Candle, Leaving Beirut... - i kdyz starsi skladby ale porad na "novy" album...)Fredy_Brown píše:to rozhodně nebylo zrovna moc plodný období, Waters prostě vzal 2 starší skladby, poupravil je, udělal intro/outro, novou skladbu a měl album.
Podle http://www.pinkfloyd.cz/pinkfloyd/index ... yd_animals končí Dogs až veršem "Who was dragged down by the stone". Poslechl jsem si svoji mp3 a ta se shoduje s výše uvedeným textem. Takže tvoje verze má asi špatně rozdělené skladby.Peterko píše:Prepáčte že odbočujem od debaty, ktorú tu máte, ale nevedel by mi niekto vysvetliť pre mňa nepochopiteľné časovanie pesničiek na albume? Mám na mysli napr. to že "Dogs" sa končí slovami "Who was given a pat on a back", potom začína "Pigs (Three Different Ones)" ale textovo aj hudobne pokračuje ešte cca 1 minútu "Dogs". A takto to je vlastne vo všetkých skladbách - toto som uviedol len ako príklad. Nikde som sa o tom nedočítal, ak to už bolo niekde rozoberané najskôr som to prehliadol
No tak ma ukameňujte za to že si cestu do prace, čakanie na stanici, cestu vo vlaku a podobné "strááášne" zábavné činnosti spríjemňnujem počúvaním Pink Floyd-ov z mobiluFredy_Brown píše:^^
Jakože ono poslouchání hudby z telefonu je kapitola sama pro sebe.
Prece Fredy nic tak hruzostrasneho nerekl, ze by te chtel kamenovat...Peterko píše:No tak ma ukameňujte za to že si cestu do prace, čakanie na stanici, cestu vo vlaku a podobné "strááášne" zábavné činnosti spríjemňnujem počúvaním Pink Floyd-ov z mobiluFredy_Brown píše:^^
Jakože ono poslouchání hudby z telefonu je kapitola sama pro sebe.To by som urobil lepšie keby som nepočúval nič, prípadne mám zo sebou ťahať vždy nejakú superhifi vežu aby som nebodaj neprznil ich hudbu tým že je prehrávaná z mobilu..?
Ja som to tiez snad az tak hrozostrasne nenapisal, ako to mozno vyznelo.. Mna len proste mierne irituje, ze sa na tych co pocuvaju hudbu cez mp3 a este k tomu z mobilu pozera ako na nekulturnych barbarov. Nevlastnim original, tak pocuvam mp3 - no a co? I keby som vlastnil original tak ho nemam cas pocuvat. Najviac casu na hudbu si najdem ako som uz pisal cestou do prace, vo vlaku, v aute, za pocitacom (Apple Mac iba s "chrastitkami" - sice lepsie ako na PC, ale aj tak nic moc). Tak uznajte ze pri tom by mi bol original so super zvukom aj tak zbytocny.proti píše:Prece Fredy nic tak hruzostrasneho nerekl, ze by te chtel kamenovat...
Ja si taky cestu vlakem zprijemnuji poslechem (i) PF na predpotopnim mp3-playeri...
Ale zase si moc nestezuji ze mi ten mp3player nekdy udela mezeru a pod. - Stoji to za to?
(To horsi bylo kdyz jsem resil, proc mi v jednom momente praska CD DDD Broken China... jako LP. Ale to se taky vyresilo.)