Rukavice.... samozřejmě jak jinak

Moderátor: bery
fernetti píše:https://www.youtube.com/watch?v=Y6Hkt0wzDYg
live stream s unboxingem celého boxsetu a odpověďmi nicka na vybrané otázky - právě teď!
Taky jsem si říkal na kolik "sedmiletek" nám to vydavatel rozdělí...., v pondělí už má zásilka dorazit, aspoň to hlásí prodejcefernetti píše:......no a samozřejmě jsem velmi zvědavý, jestli kdy uvidíme druhý boxset, počínající rokem 1973...
Ale ne..., to nemělo vyznít pesimisticky.fernetti píše:richarde, sice rozumím tvému pesimismu, ale ta edice je vážně luxusní a obsahově vyčerpávající!
GratulujiRichard píše:Ale ne..fernetti píše:richarde, sice rozumím tvému pesimismu, ale ta edice je vážně luxusní a obsahově vyčerpávající!
Načež se rozhořela bitva, to byly úplné Lipany! Trvala až do dnešního odpoledne. Bohužel, musím konstatovat, že bitvu jsem nakonec prohrál... Edice to vyhrála a skví se na mém stole. Až se bojím ten její obal načnout.
Díky...volka.z píše:Gratuluji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tachov - zítraRichard píše:Díky...volka.z píše:Gratuluji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Také již máš svou "společnici" ???
Solidárně počkám a potěším se až zítra. Takový bobřík odříkání... Schválně, jestli to vydržím.volka.z píše: Tachov - zítra
Prague, Czech Republic 15.11.2016 1:40 Skenování Při Příjezdu
...a pak možná, snad ještě bude k sehnání. Ale ne, já nechci sýčkovat.fernetti píše:richarde, gratuluji!
na amazonu uk je to 12,4k kč - a to už vypadá lákavě.
ale stále odolávám a říkám si, že počkám do jara a pak možná, snad...
fernetti píše:richarde, gratuluji!
na amazonu uk je to 12,4k kč - a to už vypadá lákavě.
ale stále odolávám a říkám si, že počkám do jara a pak možná, snad...
(a to si ještě budu muset pořídit bd přehrávač, jinak přijdu o dobrou půlku toho, co bych si v tom boxsetu koupil...)