The Final Cut

řadová alba, singly, dvd, filmy

Moderátor: bery

Odpovědět

Považujete se za "milovníka" The Final Cut

Ano
13
38%
Ne
19
56%
Nikdy !!!
2
6%

Celkem hlasů: 34

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Jana píše:Musím tě zklamat, marihuany jsem se ještě ani nedotkla :lol: :lol: :lol:
:shock: ?
What do you mean interesting?

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

Jend píše:
Jana píše:Musím tě zklamat, marihuany jsem se ještě ani nedotkla :lol: :lol: :lol:
:shock: ?
To čumíš, co :roll:

S láskou k The Final Cut se člověk rodí - drogy ti jí nepřinesou :lol: :lol: :lol: :lol:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Jana píše: To čumíš, co :roll:

S láskou k The Final Cut se člověk rodí - drogy ti jí nepřinesou :lol: :lol: :lol: :lol:
V tom musí být něco silnějšího...
Jak říkám, není to špatné album, ale že bych ho přímo miloval, tak to se ve střízlivém stavu neodvážím říct.

FleetingGlimpse
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FleetingGlimpse »

Jend píše:
Jana píše: To čumíš, co :roll:

V tom musí být něco silnějšího...
Jak říkám, není to špatné album, ale že bych ho přímo miloval, tak to se ve střízlivém stavu neodvážím říct.
To jo..a hlavne tam neni to, co dela Floydy Floydy (doufam ze v tom kazdy vidi ty gramaticke pady)
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

FleetingGlimpse píše: To jo..a hlavne tam neni to, co dela Floydy Floydy (doufam ze v tom kazdy vidi ty gramaticke pady)
To jsem nepochopila :o A upřímně kašlu na to, jestli je tam to co dělá Floydy Floydy :) I kdyby tohle album složila nějaká skupina z Humpolce, furt by se mi líbilo, protože je prostě dobrý. Netvrdím, že je nejlepší... Ale je jedno z nejlepších...

A na tom obalu je napsaný Pïnk Floyd - ne hoši z Humpolce ani Roger Waters (i když tahle volba by to tenkrát asi vyřešila a tohle album by pak neupadalo do tak "ubohého" zatracení) :lol:

Ale je tam Pink Floyd - tak mám ráda Floydy... Nejen kvůli Final Cutu, ale i kvůli němu :lol:

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Jana píše: To jsem nepochopila :o A upřímně kašlu na to, jestli je tam to co dělá Floydy Floydy :) I kdyby tohle album složila nějaká skupina z Humpolce, furt by se mi líbilo, protože je prostě dobrý. Netvrdím, že je nejlepší... Ale je jedno z nejlepších...

A na tom obalu je napsaný Pïnk Floyd - ne hoši z Humpolce ani Roger Waters (i když tahle volba by to tenkrát asi vyřešila a tohle album by pak neupadalo do tak "ubohého" zatracení) :lol:

Ale je tam Pink Floyd - tak mám ráda Floydy... Nejen kvůli Final Cutu, ale i kvůli němu :lol:
No já prostě nemám chuť poslouchat výtvor nějakého ufňukaného baskytaristy. Tohle album je výsledkem Watersových komplexů, kterýma se odmítám zabývat... Asi tak... :D
Naposledy upravil(a) Jend dne 04.01.2006 15:33:45, celkem upraveno 2 x.

FleetingGlimpse
piper
Kontaktovat uživatele:

Jana píše:
FleetingGlimpse píše: To jo..a hlavne tam neni to, co dela Floydy Floydy (doufam ze v tom kazdy vidi ty gramaticke pady)
To jsem nepochopila :o A upřímně kašlu na to, jestli je tam to co dělá Floydy Floydy :) I kdyby tohle album složila nějaká skupina z Humpolce, furt by se mi líbilo, protože je prostě dobrý. Netvrdím, že je nejlepší... Ale je jedno z nejlepších...

"A requiem for the post war dream by Roger Waters - performed by Pink Floyd."

To hovori za vse :)

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

FleetingGlimpse píše:

Chyba!
To říká jen, CO to je! Nikoli JAKÉ to je!

Pokud samozřejmě neodsuzuješ hudbu podle autora dřív, než ji slyšíš :lol:

FleetingGlimpse
piper
Kontaktovat uživatele:

Jana píše:
FleetingGlimpse píše:

Chyba!
To říká jen, CO to je! Nikoli JAKÉ to je!

Pokud samozřejmě neodsuzuješ hudbu podle autora dřív, než ji slyšíš :lol:
Jasne, ale zrovna v tomhle pripade se zazrak nestal a zbytek kapely tam pusobi jako kompars.

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Bohužel, to jak se tímhle albem chtěl Roger vyzpívat ze svých komplexů tomu albu jen uškodilo. Bral ho prostě až příliš osobně a nic, co bylo od ostatních se mu nelíbilo. Přinejmenším nějaká spolupráce s Davem by to album udělala hudebně zajímavější . . . ale stalo se.

Nicméně, jak jsem pravil, ačkoliv ho neřadím mezi top five, tak se mi líbí.
A abych se přiznal, tak mezi top ten se už probojovat dokáže . . . .
Obrázek

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Míra píše:Bohužel, to jak se tímhle albem chtěl Roger vyzpívat ze svých komplexů tomu albu jen uškodilo. Bral ho prostě až příliš osobně a nic, co bylo od ostatních se mu nelíbilo. Přinejmenším nějaká spolupráce s Davem by to album udělala hudebně zajímavější . . . ale stalo se.

Chlape, tohle je přesně moje řeč :D Souhlasím s tím, že Roger neměl být tak sobecký a měl dát příležitost Daveovi. Absence Ricka Wrighta tomuto albu taky moc neprospěla... (i když Roger by mu i tak nedal prostor...)

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

A co druhá část?
S tou taky souhlasíš?
Obrázek

NatkA
legend

Příspěvek od NatkA »

Jend píše:
Míra píše:Bohužel, to jak se tímhle albem chtěl Roger vyzpívat ze svých komplexů tomu albu jen uškodilo. Bral ho prostě až příliš osobně a nic, co bylo od ostatních se mu nelíbilo. Přinejmenším nějaká spolupráce s Davem by to album udělala hudebně zajímavější . . . ale stalo se.

Chlape, tohle je přesně moje řeč :D Souhlasím s tím, že Roger neměl být tak sobecký a měl dát příležitost Daveovi. Absence Ricka Wrighta tomuto albu taky moc neprospěla... (i když Roger by mu i tak nedal prostor...)
Sorry,že to sem pletiem,ale dokonca som niekde čítala,že Roger sám povedal,že skladbu The great gig in the sky dal Rickovi len ako darček k narodeninám...Takže tým chcel povedať,že ju nezložil Rick,ale on sám. Je to blbosť,alebo pravda? :?: Dosť ma to zmiatlo,Rogera mám rada,ale toto fakt povedať nemusel...je to od neho nepredstaviteľne hnusné! :cry:

NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

NatkA píše: Sorry,že to sem pletiem,ale dokonca som niekde čítala,že Roger sám povedal,že skladbu The great gig in the sky dal Rickovi len ako darček k narodeninám...Takže tým chcel povedať,že ju nezložil Rick,ale on sám. Je to blbosť,alebo pravda? :?: Dosť ma to zmiatlo,Rogera mám rada,ale toto fakt povedať nemusel...je to od neho nepredstaviteľne hnusné! :cry:

NatkA
četl jsem o tom, že roger "daroval" credits nickovi a to v "on the run" a tomu bych i věřil - narozdíl od "the great gig in the sky", která je podle mě jasná rickova práce - stačí si poslechnout jeho krásné klavírní akordy. navíc mám pocit, že o téhle skladbě mluvil rick v dokumentu o DSOTM, kde řekl, že měl za úkol udělat instrumentální skladbu, jakýsi předěl mezi písničkovýmí skladbami.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

NatkA
legend

Příspěvek od NatkA »

O On the run neviem,ale na toto sa celkom určite pamätám,aj ja som úplne presvedčená o tom,že je to Rickova práca...No neviem,ten Roger vie byť úplne hnusný,tými niektorými svojimi tvrdeniami ma doslovne vytáča! :evil: Neviem,čo presne to je za vlastnosť,ale je to od neho každopádne hnusné!

Ale o tom On the run,v tom dokumente,čo bol na STV2 predsa bola ukážka Davea,ktorý hovoril,že na syntetizátore vytvárali túto skladbu spolu s Rogerom,takže teraz fakt neviem... :?:

NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...

Odpovědět