tady je ještě jedna nafukovací příšera, patrně ze stejného data a místa jako auťák:

Moderátor: bery
http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/wiki/ ... ew%2C_1979Roger Waters píše: Well, here you are, here is the story: I've just remembered; Montreal 1977, Olympic Stadium, 80,000 people, the last gig of the 1977 tour, I, personally, became so upset during the show that I *spat* at some guy in the front row, he was shouting and screaming and having a wonderful time and they were pushing against the barrier and what he wanted was a good riot, and what I wanted was to do a good rock and roll show and I got so upset in the end that I spat at him, which is a very nasty thing to do to anybody. Anyway, the idea is that these kinds of fascist feelings develop from isolation.
tohle roger neokecá... podle mě úplně ulítl a tímhle "vysvětlením" se snažil ex-post zachránit situaci, ale podle mě docela marně.bery píše:ROGER WATERS: "I'm not sure I hit him."
Podle toho, jak dlouho na toho kluka volá a láká ho k sobě, tak mi to taky moc spontální nepřijde. Kdyby přišel na kraj podia a proste na něj plivnul, tak bych to chápal jako ujetí nervů. Ale to víc jak minutové lákání, pojd chlapče, vše je odpuštěno atd. spontální moc není.fernetti píše:
mimochodem když nad tím tak někdy přemýšlím, tak si docela dobře dovedu představit, že nemuselo jít zas až tak moc o spontánní věc a možná že měl roger tento výstup předem připravený. konec sice nejspíš nebyl podle jeho představ, ale i tak mi ta provokačka přijde z jeho strany jako mírný kalkul.