Inside Out
Moderátor: bery
no mě ještě napadlo, jestli to nemysleli tak, že to dali do expedice v anglii přes royal mail. to by pak klidně mohlo být, protože angláni mají doručovací časy klidně i měsíc...skypekai píše:to je zvláštní - mně poslali mejl v pátek. jestli ale není na vině spíš česká počta
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Kdo jeste nema knizku, snad se muze pokochat na teto www dvema strankami z knizky (ktere tam doufam visi legalne)
. A kdo ma dobre oci, snad si i trochu pocte.
http://www.stufish.com/Pages/Books/Insi ... Floyd.html
(Dobry komentar:
INSIDE OUT
A PERSONAL HISTORY OF PINK FLOYD
By Nick Mason
The Drummer mostly remembers but also occasionally forgets.
)

http://www.stufish.com/Pages/Books/Insi ... Floyd.html
(Dobry komentar:
INSIDE OUT
A PERSONAL HISTORY OF PINK FLOYD
By Nick Mason
The Drummer mostly remembers but also occasionally forgets.

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
mám to doma už pátý den a je to super počtení! fakt. některé fotky jsou už sice známější (holt už je někdo naskenoval z inside out a nasdílel na webu), ale zase se mi líbí, že v knížce jsou vybrány ty, které nejsou nijak extra profláklé. třeba ty ze stavění pyramidy v r. 1974 mě dostaly 

- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Myslis tu fotku, kterou ja osobne komentoval slovy "Levitace ala Copperfield"?fernetti píše:mám to doma už pátý den a je to super počtení! fakt. některé fotky jsou už sice známější (holt už je někdo naskenoval z inside out a nasdílel na webu), ale zase se mi líbí, že v knížce jsou vybrány ty, které nejsou nijak extra profláklé. třeba ty ze stavění pyramidy v r. 1974 mě dostaly

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
joproti píše:Myslis tu fotku, kterou ja osobne komentoval slovy "Levitace ala Copperfield"?fernetti píše:mám to doma už pátý den a je to super počtení! fakt. některé fotky jsou už sice známější (holt už je někdo naskenoval z inside out a nasdílel na webu), ale zase se mi líbí, že v knížce jsou vybrány ty, které nejsou nijak extra profláklé. třeba ty ze stavění pyramidy v r. 1974 mě dostaly

gratuluji, máš se na co těšit - fakt je to hodně zajímavé (i místy veselé) čtení. akorát dočítám poslední stránky a nelituju ani koruny, co jsem za tuhle knížku dal.kuba píše:Zakoupena mnou dnes v Londyne za 10 Liber, uz se fakt tesim az se pustim do cteni.
- the Dark Lord
- piper
tak na to můžeš rovnou zapomenout - tohle není dvoustránkový článek...the Dark Lord píše:Můžete se pustit do neoficiálního překladu
btw. trochu mě zamrzelo, když jsem v nickově knížce nikde nezaregistroval smrt steva o´rourkea. přece jen to byl člověk, s nímž prožili floydi desítky let a minimálně zmínku o tom bych tam čekal. dokonce ani v nickově kalendáři na konci knížky tam není ani čárka.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Musím se Nicka zastat, je to tam, úplně na konci v postscriptu, konkrétně strana 345 (v té měkké desetilibrové verzi)fernetti píše:btw. trochu mě zamrzelo, když jsem v nickově knížce nikde nezaregistroval smrt steva o´rourkea. přece jen to byl člověk, s nímž prožili floydi desítky let a minimálně zmínku o tom bych tam čekal. dokonce ani v nickově kalendáři na konci knížky tam není ani čárka.
...and after all we're only ordinary men 

máš pravdu, tohle mi uteklo. takže beru zpět. nicméně v tom kalendáři steve chybí - ale to nejspíš bude daní za to, že nick poslední roky s floydy trochu zkrátil - ve srovnání s poměrně velmi podrobnými vzpomínkami na dobu, když ještě pánové hráli ve čtyřech je tahle doba zhuštěná kolem obou velkých turné a třeba o rickovi a jeho osobním a tvůrčím vkladu do postwatersovských floydů tam není napsané skoro nic...bery píše:Musím se Nicka zastat, je to tam, úplně na konci v postscriptu, konkrétně strana 345 (v té měkké desetilibrové verzi)fernetti píše:btw. trochu mě zamrzelo, když jsem v nickově knížce nikde nezaregistroval smrt steva o´rourkea. přece jen to byl člověk, s nímž prožili floydi desítky let a minimálně zmínku o tom bych tam čekal. dokonce ani v nickově kalendáři na konci knížky tam není ani čárka.
- the Dark Lord
- piper
Toho jsem si vědom, ale proč je to důvodem k tomu, aby nevznikl neofic. překlad?fernetti píše:tak na to můžeš rovnou zapomenout - tohle není dvoustránkový článek...the Dark Lord píše:Můžete se pustit do neoficiálního překladu
Nebyl by to první neofic. překlad knihy který bych čet.
První kniha, kterou jsem četl v neofic. překladu pak ofic. přeložená vyšla jako 534 stránková A5. Tak mi neříkejte, že to není možné