Takže, nechte tu své postřehy na tuto rozporuplnou osobu, odkazy na kvalitní stránky (no těch moc asi nebude)...
Já už jsem všechno myslím řekla na mém webu - takže se nechci opakovat, ale chci slyšet i jiné pohledy na tohoto "mužíka"

Moderátor: bery
Pekne napsano...nicmene spis se priklanim k tomu, ze Syd je v soucasnosti naprosto obycejnym starym muzem, ktery se stara o svou zahradku a hudbu posloucha uz zcela minimalne (a ani nijak uz s ni nema nic spolecneho)...fernetti píše:david nazývá syda géniem a podle mě právem. jen bůh ví, kolik dalších skvělých písniček mohl syd vymyslet... ale kdoví, já věřím tomu, že se u něj doma v šuplíku nebo na kazetách povaluje spousta skvělého materiálu, který se dostane ven. mám radost, že podle kusých zpráviček a fotek, které jsem mohl za poslední rok vidět, je syd snad v pořádku a vede se mu dobře - moc bych mu to přál. a třeba se nám všem, kteří na něj dnes myslíme, z klidu svého fotelu směje, jak nás všechny napálil a jak jsme mu všechno sežrali i s navijákem. ať už je to jak chce, tak jediné, co můžu napsat je: všecko nejlepší pane barrette, mám vás rád
![]()
"I've still got a bike"..."
No, v jeho životopisu (nevim už přesně jak se to jmenuje) bylo napsaný, že ho jeho švagr nachytla jak drží v ruce kytaru.FleetingGlimpse píše:Pekne napsano...nicmene spis se priklanim k tomu, ze Syd je v soucasnosti naprosto obycejnym starym muzem, ktery se stara o svou zahradku a hudbu posloucha uz zcela minimalne (a ani nijak uz s ni nema nic spolecneho)...
Tomu bych veril..Schaffner psal v Odyssey ze hudba Syda uz nezajima ani pasivne.Míra píše:No, v jeho životopisu (nevim už přesně jak se to jmenuje) bylo napsaný, že ho jeho švagr nachytla jak drží v ruce kytaru.FleetingGlimpse píše:Pekne napsano...nicmene spis se priklanim k tomu, ze Syd je v soucasnosti naprosto obycejnym starym muzem, ktery se stara o svou zahradku a hudbu posloucha uz zcela minimalne (a ani nijak uz s ni nema nic spolecneho)...
Ale ta historka je stará tak deset, patnáct let . . .
To, co jsem psal já, se stalo až po napsání Odyssey, mám pocit žesnad dokonce po vydání TDBell.FleetingGlimpse píše:Tomu bych veril..Schaffner psal v Odyssey ze hudba Syda uz nezajima ani pasivne.Míra píše:No, v jeho životopisu (nevim už přesně jak se to jmenuje) bylo napsaný, že ho jeho švagr nachytla jak drží v ruce kytaru.FleetingGlimpse píše:Pekne napsano...nicmene spis se priklanim k tomu, ze Syd je v soucasnosti naprosto obycejnym starym muzem, ktery se stara o svou zahradku a hudbu posloucha uz zcela minimalne (a ani nijak uz s ni nema nic spolecneho)...
Ale ta historka je stará tak deset, patnáct let . . .
Ale Schaffner psal ve zmiňované knize taky něco o tom, že si snad brzy najde Syd nějakou tu kancelářskou práci v Londýně... Odysea je z konce 80s, pokud se nepletu - takže se asi spletl pan SchaffnerFleetingGlimpse píše:Tomu bych veril..Schaffner psal v Odyssey ze hudba Syda uz nezajima ani pasivne.