Ne to je v pohodě. Možná ty manželky nepojedou, ještě nevím, pak by místo bylo, a nebo jet v pěti, to by ještě taky možná šlo. Ty jsi z Kyjova, tam jsem chodil sedm let na gympl. A ten můj kámoš přímo z Kyjova pochází.. Možná se dokonce znáte co ty víš. A jak jse jmenuješ jestli se můžu zeptat, možná tě taky znám. A kolik je ti?fernetti píše:no já se nechtěl k nikomu tlačit, od počátku počítám s tím, že pojedu vlakem - z kyjova přes brno až přímo do holešovic k sazkaareně. mám to levněji než autem, můžu si dát pivko, nemám stresy s parkováním nemusím se bát, že by mi někdo auto šlohnul. takže takradekM píše: pojedem spolu, co ty na to?
Klidně bych jel, ale máme plný auto. Jedu ještě s kámošem a berem oba manželky na nějakej muzikál.A odkud vlastně jsi
Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- comfortably.numb
- boy child
...and I've become comfortably numb
- md8590forever
- piper
http://www.brain-damage.co.uk/2007-tour ... ublic.html
Nechtěl jsem aby jsme byli pozadu, tak jsem tam naskenoval můj lístek.....
hehe, dobrýmd8590forever píše:http://www.brain-damage.co.uk/2007-tour ... ublic.html

akorát ten lístek je TAK hnusný, že si ho asi za rámeček nedám

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- md8590forever
- piper
Je hnusnej, máš recht, hele já jsem snad 5x do sazky psal mail, jestli mi ho vymění ze ten tvrdej, takovej ten barevnej co maj ostatní, pokaždé mi psali,že to nelze. Ale do rámečku si ho dám, to zas jofernetti píše:hehe, dobrýmd8590forever píše:http://www.brain-damage.co.uk/2007-tour ... ublic.html
akorát ten lístek je TAK hnusný, že si ho asi za rámeček nedám(narozdíl od dvou lupenů na gilmoura...)

- md8590forever
- piper
A navíc tam máme: Creative genius of Pink Floyd performing The dark side of the moon - live, to tam má málokdomd8590forever píše:Je hnusnej, máš recht, hele já jsem snad 5x do sazky psal mail, jestli mi ho vymění ze ten tvrdej, takovej ten barevnej co maj ostatní, pokaždé mi psali,že to nelze. Ale do rámečku si ho dám, to zas jofernetti píše:hehe, dobrýmd8590forever píše:http://www.brain-damage.co.uk/2007-tour ... ublic.html
akorát ten lístek je TAK hnusný, že si ho asi za rámeček nedám(narozdíl od dvou lupenů na gilmoura...)
![]()
![]()
Vlastně už ho tam mám spolu s velkou fotku Rogera co sem někdo na forum vložil.

Souhlasím s rezervací :!: Měli bysme se tu dopředu domluvit kolik nás tam bude (já určitě, pak počítám i s Pepou, možná i mý cca 4 příbuzný, co tam přijedou odjinud:) + možná dva známý z Phy) a kde to bude - asi opravdu někde blízko Sazky.Dave píše:Tak dramatické to s těmi cenami v Pink Floyd Café zase není, nicméně problém spíš bude, že je to trochu z ruky vůči Sazce a za druhé je to malá kavárnička. Ve Vysočanech je hospod-čtyřek plno, ale pokud by nás/vás (uvidím podle situace) bude víc, tak by to chtělo opravdu zarezervovat. A jinak já před koncertem pivo dávat nebudu - chci mít naprosto čistou hlavu a nechce se mi uprostřed Dark Side odbíhat na WC
My budeme parkovat za babku na Čerňáku a dál pojedeme metrem.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 

- highwayking
- legend
http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtop ... c&start=45
Paulie:
JOOOOOOOO uz sem to sem psal na co se tesim nejvic :!: :!: :!: :!:
Paulie:
JOOOOOOOO uz sem to sem psal na co se tesim nejvic :!: :!: :!: :!:
- md8590forever
- piper
Úvodní koncert letošní tour má už Roger za sebou...... Playlist je stejný jako minulý rok:
Sensational Sydney Roger Waters blew away a near capacity audience at Sydney Acer Arena on Thursday night. Set list was the same as for the 2006 leg of the show. Highlights included some of the crowd capturing Roger's pig until it could be rescued by security! Roger also tripped at one point, deflty regained his footing, and turned it into a little dance! He also jokingly introduced Dave Kilminster as Dave Gilmour. Please check out Brain Damage for show reports. Our report will be posted there in the next couple of days.
Jestli jsem pochpil správně, tak představil Kilminstera jako Dave Gilmoura......
T
Sensational Sydney Roger Waters blew away a near capacity audience at Sydney Acer Arena on Thursday night. Set list was the same as for the 2006 leg of the show. Highlights included some of the crowd capturing Roger's pig until it could be rescued by security! Roger also tripped at one point, deflty regained his footing, and turned it into a little dance! He also jokingly introduced Dave Kilminster as Dave Gilmour. Please check out Brain Damage for show reports. Our report will be posted there in the next couple of days.
Jestli jsem pochpil správně, tak představil Kilminstera jako Dave Gilmoura......

- highwayking
- legend