Jsem rád, že jsem aspoň některé z vás potkal, a zároveň se omlouvám, že jsem se od vás zase rychle odpoutal, přijel jsem se svými přáteli a nemohl jsem se roztrojit.

Moderátor: bery
milý harmane, lituj do konce svého života. jakože fakt. slovy se to popsat nedá, já jen za sebe můžu říct, že nějaké srovnávání s gilmourem je v tomto případě úplně mimo téma dne. včerejší koncert byl skvělý nejen po stránce obsahové (setlist), ale i instrumentální (muzikanti), o zvukové se ani nebavím. v neposlední řadě ti ale pro mě byl hluboký emocionální zážitek z poselství, obsaženého v rogerových písních (a sdělované mimojiné prostřednictvím prasátka). jak jsem v určitých ohledech lehce opatrný, když jde o profláklý rogerův patos, tak já mu to, co nám včera sděloval, uvěřil. je skvělé, že se i v dnešní době najdou lidé, kteří se nebojí říct svůj názor pěkně nahlas - tím spíš v muzice, kde je poselství o ceně lidského života, o míru, o moci peněz čím dál míň a míň.Harman píše:Škoda, že jsem nebyl...to víte nemajetní....v tom případě mám jeden jediný dotaz.....kolik bude bootlegů? mám dyžtak potom splácnout nějakej matrix/remaster nebo něco podobnýho? jsem rád že jsem minulej rok stihl gilmoura s orchestrem. myslím si že včerejšek určitě byla větší show, ale tohle určitě bylo víc ve stylu klasických floydů.
nojo, chlape, škoda přeškoda, že jsem ti nemohl alespoň podat ruku. ale i tak ještě jednou moc díky za triko! byls v davu nebo seděls?paulie píše:Moje dojmy jsou prostě MAXIMÁLNÍ!!! Tohle a Gilmour ve Frankfurtu byly nepochybně dva nejlepší koncerty mého života...
Jsem rád, že jsem aspoň některé z vás potkal, a zároveň se omlouvám, že jsem se od vás zase rychle odpoutal, přijel jsem se svými přáteli a nemohl jsem se roztrojit.
Co dodat, souhlasím do poslední tečky...fernetti píše:včerejší koncert byl skvělý nejen po stránce obsahové (setlist), ale i instrumentální (muzikanti), o zvukové se ani nebavím. v neposlední řadě ti ale pro mě byl hluboký emocionální zážitek z poselství, obsaženého v rogerových písních (a sdělované mimojiné prostřednictvím prasátka). jak jsem v určitých ohledech lehce opatrný, když jde o profláklý rogerův patos, tak já mu to, co nám včera sděloval, uvěřil. je skvělé, že se i v dnešní době najdou lidé, kteří se nebojí říct svůj názor pěkně nahlas - tím spíš v muzice, kde je poselství o ceně lidského života, o míru, o moci peněz čím dál míň a míň.
Tam někde přece byli i Jádro, Bery, Uživatel a ještě asi pár dalších, ne? Ty jsem viděl, taky jsem pak ještě potkal pár lidí v triku v řade před tou příšernou úschovnou... Jestli se mi na včerejšku něco nelíbilo, tak teda ty šílený prachy za trička (naštěstí máme ta svojefernetti píše:...takže nějakých 10 metrů vzdušnou čarou:) (stáli jsme asi v páté řadě pod placem pod kilminsterem)
Přesně nevím. Fotil kamarád. Ale myslím, že klasický malý kompakt. (canon ixux 750)paulie píše:PARÁDA!!! Čím je to focené?