PetrM píše:
proti, teď jsem se na to koukal a půlměsice tam padaj taky. Mimo jiné i srpy a kladiva. Zajímavé je, že tam nejsou hákové kříže. Pravda je, že dávat je do jedné skupiny se symboly náboženství by bylo hodně silné kafe, na druhou stranu ty srpy a kladiva jsou ve své podstatě to samé. Ale fak je, že pocitově to asi vyznívá trochu jinak.
Dik za info. Ten pulmesic jsem prehledl. Omlouvam se Rogerovi.
Priste se budu snazit pri poslouchání i lépe dívat.
Jeste ze nasi muslimsti bratri jsou vuci Rogerovi vic tolerantni.
(tedy aspon doufam...)
ogi píše:Foxman je IDIOT kterymu ani nestalo za to, seznamit se s rogerovo postojema
Veskutecnosti jsou tihle fanatici nebezpecnejsi nez lidi a to co napadaj
A proto mam z nich tak trochu strach.
ogi píše:
Prvního května 2007 byla v Plzni slavnostně založena organizace Liga proti antisemitismu. Své založení komentovala následujícími slovy:
„Hluboce znepokojeni sledujeme rostoucí projevy antisemitismu a antijudaismu v naší společnosti. Nechceme nečinně přihlížet a jsme odhodláni proti těmto sociopatologickým jevům důrazně vystupovat všemi legálními způsoby.“ Liga zmíněným neduhům tak podle vlastních slov hodlá čelit „osvětovou činností“, „monitorováním veškerých médií“, „působením ve školách na nejmladší generaci“, nebo „pořádáním každoročních kolokvií o soudobém rasismu“.
!!!!! působením ve školách na nejmladší generaci !!!!
osobne bych je hnal
Nepůjdeme je přivítat do ulic s květinami za to, že přišli osvobodit naše myšlení?
Trochu nerozumím, proč chtějí "monitorovat veškeré média". Vždyť ty nejdůležitější média už jim patří.
Nepůsobí slova jako
„monitorování veškerých médií“,
„působení ve školách na nejmladší generaci“,
jak bych to řekl, jako kontrola a indoktrinace?
Nezaloží náhodou ministerstvo propagandy?
Doctor, doctor, what is wrong with it?
Na nějaký rasizmus kašlu. Co mě víc trápí je to, jak všichni žijeme na dluh a komu se to všechno dluží...