TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????

in the flesh

Moderátor: bery

Odpovědět
Syd.Barrett1
raver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syd.Barrett1 »

Chtěl jsem se jen autora fotografií zeptat, zda-li mu bude vadit, pokud si ty uveřejněné fotografie uložim na disk... Sám jsem raději ani nezkoušel propašovat nějakou zaznamovou techniku... :?
Jinak hodně dobře povedené pro-fi fotky... (Autorský práva jsou autorský práva...)
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

Syd.Barrett1 píše:Chtěl jsem se jen autora fotografií zeptat, zda-li mu bude vadit, pokud si ty uveřejněné fotografie uložim na disk... Sám jsem raději ani nezkoušel propašovat nějakou zaznamovou techniku... :?
Jinak hodně dobře povedené pro-fi fotky... (Autorský práva jsou autorský práva...)
:D I když autor je kamarád - samozřejmě si je ulož! Rád bych nasdílel i videa a povyměňoval vše s ostatními. Snažím se proto o ten FTP server jak sem již psal. Ale furt to nejde zprovoznit. Kdo aspoň trošku tuší tak napište a společně to nějak zprovozníme! :D
Shine on...

Syd.Barrett1
raver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syd.Barrett1 »

highwayking píše: :D I když autor je kamarád - samozřejmě si je ulož! Rád bych nasdílel i videa a povyměňoval vše s ostatními. Snažím se proto o ten FTP server jak sem již psal. Ale furt to nejde zprovoznit. Kdo aspoň trošku tuší tak napište a společně to nějak zprovozníme! :D
Tak dík moc.. ty fotky se fakt povedly... jinak o tvorbe FTP serveru vim asi to samy jako o perspektivě hřebíku... :D čili bohužel neporadim... :cry:
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...

eclipse
piper

Příspěvek od eclipse »

No ja se ani moc nesnazim vyjadrit sve pocity, protoze se shoduji s prispevkami, ktere zde byly napsany.
Pro me to byl jeden z nejlepsich zazitku meho zivota a z koncertu samozrejme nejlepsi.
V davu jsem videl par (vas) cernotrickaru, ale nebyl cas na zadny kontakt. Koncert byl tak dlouhy, ze jsem tak tak stihl vlak (dalsi mi jel az v 5 rano).

Byl bych moc rad, kdyby do CR prijel i David (a porad v to doufam). Nikdy jsem ho nazivo nevidel, ale jednou to proste musi vyjit. Ja osobne mam radsi Davida nez Rogera (to asi bude jeste umocneno stejnou zalibou = kytara), ale po tom co Roger predvedl... nemam slov. Nejvic jsem se obaval jestli to Roger uzpiva... ale bylo to dokonale, ty Youtube zabery jsou absolutne na hovno (sorry za ten vyraz)... je to totalne zkreslene, nevyjadruje to vubec nic.
Nazvuceni bylo dokonale, vsichni podali perfektni vykony bez jakychkoliv chyb. Vsechno bylo nadherne zesynchronizovano, video-doprovod byl originalni (uvodni radio - narez !, 15 minut se priblizujici mesic o prestavce bylo velmi zajimave vyplneni pauzy...fakt stylove).
Moc me prekvapily skladby Perfect Sense a Leaving Beirut, ktere jsem moc neznal a po domacim poslechu se mi moc nelibily , ale na koncerte byly tak uzasne atmosfericke... achh...

Takze shrnuti koncertu jednim slovem : VELKOLEPE !!!

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

eclipse píše:Byl bych moc rad, kdyby do CR prijel i David (a porad v to doufam).
Dávám mu rok.
Maximálně dva.
Pak ho do Prahy osobně dotáhnu za uši Obrázek
Obrázek

highwayking
legend

the Dark Lord píše:
eclipse píše:Byl bych moc rad, kdyby do CR prijel i David (a porad v to doufam).
Dávám mu rok.
Maximálně dva.
Pak ho do Prahy osobně dotáhnu za uši Obrázek
:D :D :D Já budu doufat že se ti to povede... taky jsem na Gilmourovi nebyl :(
Shine on...

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Tady je pár mých fotek... Je to foceno mobilem, takže ta kvalita tomu odpovídá, ale aspoň něco. Už jsem to nahrál i na to FTPčko. ;)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zbytek zde: http://denik.astronomy.cz/waters/

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Jsem tu jen na kratko - necetl jsem vsechno... snad jeste jen utrzkovite

Roger? Sqely!!! Mel by mit tam vlastniho fotografa, ktery by fotil jenom vyrazy jeho tvare - byl uzasny!!!

Spev?
- Mno jak tam zpustili to "neco" po koncertu, tak jsem vedel, ze to neprekricime. :-(
(Mimo to, by me celkem zajimalo, co to bylo za pisne. Vi to nekdo?)

Chtel jsem pockat az to dozni - byl jsem sektor 102 - na urovni sektoru "pod podiem" - ale jak jsem videl ty techniky jak rychle vse rozebiraji... - no a pak ke mne pristoupil jeden poradatel, se slovy "opustete tribunu". Dal jsem se s nim do reci - popovidali jsme si celkem hezky, slusne jsem se zeptal, zda bych nemohl preskocit to zabradli pred podium, slusne mi rekl "ne" - co jsem samozrejme akceptoval ... a pak prisel takovy velky svalnaty poradatel v zlutem a rekl "spolupracujte, pane", no a tak jsem musel odtahnout :-(

Spev? - Sen se zkoncil, ale kdyz jsem si polozil otazku:
Bylo to k necemu vlastne dobre?
Snit?
Snazit se o nemozne?
Nebylo by lepsi vratit to zpet?
Tak jsem si odpovedel: Ne.
Protoze ted - i kdyz to nevyslo - jsem vnitrne bohatsi - mam ve svem srdci a svych vzpominkach o nadherni zazitek vic.
+ dve dema od Beryho a jedno od Jádra + zázitek - a to za to vsechno - pro mne osobne stalo za to!!!

Jeste - se omlouvam, pokud jsem byl HODNE zmateny - ale nevim co to bylo, ale v jednom momentu - v Patek 13. kolem 11-te hodiny se COSI asi vyplavilo do mych zil - vcetne adrenalynu + asi nejaka neznama psychotropni latka Waters - a asi do 3:00 rano v sobotu, jsem byl tak trochu "mimo sebe" v nejakem jinem stavu.

Vice slov... asi zitra...

highwayking
legend

paulie píše:Tady je pár mých fotek... Je to foceno mobilem, takže ta kvalita tomu odpovídá, ale aspoň něco. Už jsem to nahrál i na to FTPčko. ;)
Výborný fotky - na to že je to mobilem opravdu hodně dobrý!!!

Proti:
Že se nekonal zpěv mě také mrzí ale situace nám opravdu do karet nehrála... Důležitý je to brát z těch lepších stránek jak si napsal :wink:
Shine on...

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

highwayking píše:Výborný fotky - na to že je to mobilem opravdu hodně dobrý!!!
Dík, dělal jsem, co jsem mohl :| když s foťákem mě nepustili :evil: :evil: :evil:

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Tdy je jedno zhodnocení i s obrázky:

http://musicserver.cz/clanek/18317/Sazk ... zce/?z=new
Welcome my son, welcome to the machine

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uživatel »

koncerty byl..... prostě na to neexistuje vhodné slovo. asi ho ještě nikdo nevymyslel...velkolepy, uzasny, skvely, suprovy, kouzelny, ja nebim.) jsem do ted trochu mimo, porad si nejak neuvedomuju e se mi splnil sen mych snu, ze jsem videla opravdu Rogera!!!TY VOLE JA HO FAKT VIDELA... proste uzasne.! mame fotky, ale prave jsme s Berym dojeli domu, Berymu se podarilo prepasovat fotak, takze v nejblzsi dobe se mate snad na co tesit:) jinak s tim zpevem...vzdyt jsme si zaspivali ne?:) a bylo to super:) bohuzel to ne koncertze nevyslo, ale i tak to byl zazitek..jsem rada ze jsem vas vsechny mela tu cest poznat :) byla mi s vama krasne:)
SHINE ON!

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Tak jsme jsme dorazili domů po víkendové Pražské anabázi.
V sobotu jsme se ještě prošli po Matičce když jsme tam jeli přes celou republiku :D .
Dojmy z koncertu? těžko hledat správné slova...vždycky když se na to snažím vzpomínat vybavím si jak Harry Waters položil ruku na varhany a jejich těžký zvuk začal překrývat úvodní písničku...hlasitost se zvyšovala a Roger kynul lidem z pódia...lidi kolem začali křížit ruce...a...mě se do očí nahrnuly slzy.
Opravdu nezapomenutelné.
Časem si snad všechno postupně vybavím ale teď jsem z toho pořád mimo.
Každopádně nemám co bych tomu vytknul, Rogerův hlas byl skvělý, výkon celé kapely strhující - sledovat Davida Kilminstera při "práci" z 10ti metrů byl prostě zážitek. Těch okamžiků kdy se mi do očí nahrnuly slzy bylo celkem dost....
Na spoustu písní jsem se tak nějak kriticky těšil ale všechny mě naprotsto odrovnaly. Bezchybné.

Mimochodem nevzpomínáte v které písni hrál Ian Ritchie na basu? zaboha si nemůžu vzpomenout.

Ja už bylo zmíněno, podařilo se nám dovnitř propašovat foťák (pod pódium) takže bude pár slušných fotek i odsud.
Kamarád dělal záznam ale nic z toho nebude :( .
...and after all we're only ordinary men Obrázek

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Jsem moc rád že jsem si to mohl užít se stejně naladěnýma lidma kolem. Co múže být skvělějšího než být v kotli obklopen váma..kdekoli se ohlédnu na tribuny cítím že tam někdo z vás je....paráda.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Paulie a Highwayking: dík za fotky jsou fakt skvělé.

Nevím jestli to tady už někdo nedával (jsem pořád zmaten), na Musicserveru je report+super fotky:
http://musicserver.cz/clanek/18317/Sazk ... zce/?z=new#

Odpovědět