A co nevidím?

Pokud vím, tak několik tisíc kusů jich odebrala v polovině šedesátých let v NSR firma Quelle.

Moderátor: bery
katie zpívala part v mother ("she won´t let you play..."eclipse píše:dotaz... The Great Gig In The Sky zpivala Katie Kissoon ? nejsem si jisty a ve vokalistkach nemam prehled
diky... jen jsem chtel vedet, kdo ma na svedomi tak perfektni vykonfernetti píše:katie zpívala part v mother ("she won´t let you play..."eclipse píše:dotaz... The Great Gig In The Sky zpivala Katie Kissoon ? nejsem si jisty a ve vokalistkach nemam prehled), v sóle v TGGITS pak excelovala carol kenyon. a ta třetí (perfect sense) byla pp arnold.
Přesně tohle říkal táta! Ale bylo to dost brzo po koncertu a já jsem ho moc nevnímalRichard píše:Tohle mně zaujalo. Koncem sedmdesátých let jsme si nahrávali písničky z rádia na kotoučový magnetofon Tesla Sonet Duo.
A co nevidím?Roger ho má na své projekci. Kde přišel k tesláckýmu magiči? Určitě ho tam nedával jenom kvůli nám.
Pokud vím, tak několik tisíc kusů jich odebrala v polovině šedesátých let v NSR firma Quelle.
bery píše:Pár povedených fotek z foťáku Ingrid (Uživatele):
Taky jsem si na koncertu vsiml ten firemni znak na tom kotucaku - a rikam si: "pokud mne pamet neklame, je to Tesla!"Richard píše:Tohle mně zaujalo. Koncem sedmdesátých let jsme si nahrávali písničky z rádia na kotoučový magnetofon Tesla Sonet Duo.
A co nevidím?Roger ho má na své projekci. Kde přišel k tesláckýmu magiči? Určitě ho tam nedával jenom kvůli nám.
Moc pěkné obrázky jste pořídili!bery píše:Pár povedených fotek z foťáku Ingrid (Uživatele):
pár dalších zde: http://bery.own.cz/bde/?w=gal&id=9