David Gilmour Live 2006 Hamburg 11.03.2006

fat old sun

Moderátor: bery

Odpovědět
Jend
piper

Příspěvek od Jend »

My chudí studenti to můžeme považovat jen za sen...
What do you mean interesting?

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Podívej se, ty chudej študente, já jsem dokonce pár tisíc v mínusu, ale zkusim něco udělat pro to, abych se tohohle mohl účastnit.
Obrázek

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

V utery nebo ve stredu prijede znamej ze statnicema s nemciny a volame do karsten-jahnketicket servis ohledne zasilani a jak se veci maji.Snad jeste tenhle tyden dalsi "agent"vyrazi do Marktrewitz do Musicshopu.Hned jak budu vedet vic dam vedet

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

:) :) takze volali jsme do dojč a veci se maj takhle::
9.prosince se budou prodavat listky(tedy od pulnoci 8.pros.!!!)na http://www.karsten-jahnke.de/ je ve stromu tickets vyjede Vam okno s nabidkou interpretu zvolite co chcete pocet,vyplnite formular odeslete.Ńasledne Vam na mejla pride informace jako adresa,cislo bank.uctu atd.Az to zaplatite prijde opet na mejla potvrzeni o prijmuti hotovosti na ten doklad na miste obdrzite vstupenky.
Vstupenky sem neposilaj protoze to chodilo vycorovany.rozlepeny obalky apod.Musite ale pocitat s nemalim poplatkem za bank.prevod a samozrejmne posilekte eura
Tesim se ze se spolecne vsichni kdo o to stoji 11 brezna sejdeme v Hamburku

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ale na těch germánských stránkách není o gilmourovi ani vidu ani slechu. ale jestli ogi nekecá (jakože ne :)), tak já do toho jdu na 100%
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

to fernetti:Listky tam budou vyset od 9 prosince vsechno mate viz.vejs.
objednavky akceptujou az prave od 9.12 takze zadny mejli nic proste az to tam povesi a pak zalezi na kazdym jak bude rychlej max.pocet vstupenek na osobu je napr.na Eltona J -20 ks.informace budu upresnovat jak nejrychleji budu moct
:D :D NEKECAM :D :D

the Dark Lord
piper

Co kdybych tady někoho z vás požádal, jestli by mi ten lístek nekoupil?

Moje možnosti připojení nejsou zrovna ideální, takže o půlnoci určitě online nebudu a kdo ví, jestli tam ty lístky tak dlouho vydržej.
Obrázek

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:to fernetti:Listky tam budou vyset od 9 prosince vsechno mate viz.vejs.
objednavky akceptujou az prave od 9.12 takze zadny mejli nic proste az to tam povesi a pak zalezi na kazdym jak bude rychlej max.pocet vstupenek na osobu je napr.na Eltona J -20 ks.informace budu upresnovat jak nejrychleji budu moct
:D :D NEKECAM :D :D
díky za info - ještě se, prosím, přeptej na max. počet vstupenek na jednu objednávku a hlavně na ceny.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Míra píše:Co kdybych tady někoho z vás požádal, jestli by mi ten lístek nekoupil?

Moje možnosti připojení nejsou zrovna ideální, takže o půlnoci určitě online nebudu a kdo ví, jestli tam ty lístky tak dlouho vydržej.
já klikat určitě budu, takže si tě můžu vzít pod patronát. budem se ale muset domluvit na ceně vstupenky, jakou jsi ochoten akceptovat. co jsem viděl, tak by jich mělo být víc druhů, podle místa. počkejme na ogiho další info a pak se domluvíme.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

fernetti chlape specialne jeste jednou pro tebe :D :D :D :D. vstupne 48eur-89eur maximalni pocet listku bude asi stejnej jako napr.na Eric Clapton 20 ks kdyz se podivas na tu sajtnu a zkusis objednat cokoliv tak tam musis zadat kolik chces kusu a maximum je prave 20
:) :) mej se :) :)

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:fernetti chlape specialne jeste jednou pro tebe :D :D :D :D. vstupne 48eur-89eur maximalni pocet listku bude asi stejnej jako napr.na Eric Clapton 20 ks kdyz se podivas na tu sajtnu a zkusis objednat cokoliv tak tam musis zadat kolik chces kusu a maximum je prave 20
:) :) mej se :) :)
sorry, mě ta zpráva, že to není kachna děsně rozhodila, těším se jak malej kluk, už aby to bylo :). jinak podle toho vlezu v eurech to vychází v přepočtu od cca. 1400 do 2000,- kč, takže není co řešit - prostě si odpustím pár piv a bude :D :D :D

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

jinak koukal jsem na misto konani a CCH Hamburg je kongresove centrum s tremi sali kapacita je sal c.1--3000 lidi c.2--1500 a c.3--3000 lidi pak je tam sal G ten ma rozlohu 1200m2 takze moc listku nebude :!: :!:
kdo by chtel mrknout tak http://www.hamburg-messe.de/ tam si to najdete

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

CAUte lidi
Objednavejte fofrem pres e-mail 'ticketservice@karsten-jahnke.de' dneska sem tam volal a de to objednat takhle.napiste kolik jich chcete a za kolik.ja objednaval listek za 60eur chtejte po nich cislo konta a informace o vyzvednuti kde a jak (me rekli ze hodinu pred koncertem si to mam vyzvednout na miste na doklad o zaplaceni kterej mi poslou na muj e-mail po zaplaceni) ale raci at vam to potvrdi
hodne stesti

the Dark Lord
piper

Platí furt tvoje nabídka, Fernetti?

Pokud ano, rád bych ji využil (vyrovnáme se v Hamburgu :) )
Obrázek

FleetingGlimpse
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FleetingGlimpse »

Nevite kde by bylo videt, na jaky mista jsou ktery listky?
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death

Odpovědět