Teď jsem se na Genesis díval v televizi a líbilo se mi to. Nemám sice moc s čím srovnávat ale přišlo mi to slušné, nevím jak normálně Collins řádí ale byli možná jen trochu zdřevěnělí.
bery píše:Teď jsem se na Genesis díval v televizi a líbilo se mi to. Nemám sice moc s čím srovnávat ale přišlo mi to slušné, nevím jak normálně Collins řádí ale byli možná jen trochu zdřevěnělí.
jj,taky jsem se na to náhodou podíval a nebylo to zlé. akorát phil už nezpívá jak zamlada a celkově mě docela dost zklamala ta chladná nálada, která tam v londýně podle mě byla (je).
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Fredy_Brown píše:Snoop Dogg - Still
...viděl jsem ho 2 dny zpátky v sazce...naposled mě takhle vyhypoval Roger. Moc dobrej koncert.
měl jsem tu smůlu ho zahlídnout při jeho vystoupení na live earth z hamburku a to byl takový TRAPAS fakt že jo. blbé hýkání do předem známých samplů, k tomu asi dvoukilový ŘETĚZ ze žlutého kovu, co mu visel na krku a debilní kecy... jednoduše parodie
btw. hraje mi tu genesis - trespass (krásná věc), předtím rick wright s wet dream (tu desku mám rád čím dál víc!) a ještě před tím geniální in absentia od porcupine tree
Co se vystoupení v Praze týče, tak měl smozřejmě živou kapelu.
A co se toho "hýkání" týče....nemám rád lidi, co o stylu ví očividně hovno a o úrovni tvojí angličtiny si taky dovoluju pochybovat...to bys nemluvil o debilních kecech.
Co se peroformance z Hamburku týče, tak byla slabší, pořád slušná.
Fuck retro anything
Fuck your tattoos
Fuck all you junkies
And fuck your short memory
Fredy_Brown píše:Co se vystoupení v Praze týče, tak měl smozřejmě živou kapelu.
A co se toho "hýkání" týče....nemám rád lidi, co o stylu ví očividně hovno a o úrovni tvojí angličtiny si taky dovoluju pochybovat...to bys nemluvil o debilních kecech.
Co se peroformance z Hamburku týče, tak byla slabší, pořád slušná.
z angliny doktorát nemám a plakát snoopyho na zdi doma nemám. to mi ale nebrání udělat si vlastní názor na něj