Tak nic, už jsem si to našelfernetti píše:nikdy by mě nenapadlo, že by gilmour dal z ruky po celou dobu výstavy i svého černého krasavce. ano ono se stalo!
a57 (1).jpg
a58 (1).jpg

Moderátor: bery
Tak nic, už jsem si to našelfernetti píše:nikdy by mě nenapadlo, že by gilmour dal z ruky po celou dobu výstavy i svého černého krasavce. ano ono se stalo!
a57 (1).jpg
a58 (1).jpg
Tak hlavně, že jsi si taky na nás jednou vzpomněl. Tady máš o výstavě víc, než kdekoliv jinde.Jend píše:Hoši, nevíte, jak je to bylo s tím Davidovým černým stratem na té výstavě? Na webu pinkfloyd.cz teď tak trochu vedeme spory o tom, jestli tam byl vystavený originál, nebo replika. Sice jsem na výstavě nebyl, ale na jedněch stránkách jsem četl, že to byl originál. Což by vysvětlovalo i to, že David se na posledních vystoupeních objevil vždy s krásně nalakovanám černým stratocasterem, který zářil novotou
A dost možná, že právě tady jsem si kdysi přečetl tu informaci, že se jednalo o originální black stratRichard píše:Tady máš o výstavě víc, než kdekoliv jinde.
No, to je možné. O to více bych byl potěšen, kdybys naše stránky obohatil o vlastní poznatek.Jend píše:A dost možná, že právě tady jsem si kdysi přečetl tu informaci, že se jednalo o originální black stratRichard píše:Tady máš o výstavě víc, než kdekoliv jinde.
Řím... Proč to nemůže být alespoň v Praze....fernetti píše:nechci brát beryho za slovo (tzn. že by jel na výstavu i do říma...), ale kdo by chtěl, jsou lupeny dostupné...
Cože dnes?fernetti píše:p.s.: dnes je to 45 let od vydání dark side of the moon...
No tak to už začíná být zajímavé!fernetti píše:další štace bude německo. které město ještě nikdo ofiko neohlásil, ale že to bude u germánů, jasné je. a být to třeba takový berlín, co je vlakem skoro za rohem, asi bych si tam i zajel...
a nechtěl bys to náhodou až pod nos, čili do budějic?Richard píše:No tak to už začíná být zajímavé!fernetti píše:další štace bude německo. které město ještě nikdo ofiko neohlásil, ale že to bude u germánů, jasné je. a být to třeba takový berlín, co je vlakem skoro za rohem, asi bych si tam i zajel...Že by to nakonec nedostrkali až do Prahy???