Tričko

útulna pro muzikanty, výtvarníky a další kreativce ovlivněné tvorbou pink floyd

Moderátor: bery

Odpovědět
highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

fernetti píše:a nebude jednodušší si nechat uděla rovnou trika dvě? jedno obyč. s fotkou pěti floydů a druhé jen pro pražský koncert, tzn. vepředu hradčana a vzadu logo fóra? já bych si klidně vzal oboje...
To je pravda. Překombinovávat to do jednoho trika je zbytečný. A tričko pro koncert - hradčany vepředu a logo fóra vzadu - je ideální.

Jinak paulieho poslední návrh (hlavně přední fotka) se mi líbí. Je to takový umírněný a vypadá to dobře. Není to tak komerční.
Shine on...

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

fernetti píše:a nebude jednodušší si nechat uděla rovnou trika dvě? jedno obyč. s fotkou pěti floydů a druhé jen pro pražský koncert, tzn. vepředu hradčana a vzadu logo fóra? já bych si klidně vzal oboje...
Jo tak s tímhle plně souhlasím... To triko s hradčanama by se mi opravdu moc líbilo... A chtěla bych ho, i kdybych tam pak mrzla ve svetru :)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

Harold
piper

Příspěvek od Harold »

Souhlasím s fernettim. Jak psal paulie, ten poslední návrh už je docela přeplácaný, takže bych byl taky pro dvě trička (a co je hlavní, obě bych si taky koupil :D).

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Tričko je excelentní nápad Obrázek
A taky bych si klidně vzal obě Obrázek

Doma dneska tak udělám menší návrh a zítra to sem hodim
Obrázek

Joe
raver

Příspěvek od Joe »

Dvě trička jsou lepší než jedno :) A jedno by mohlo být tmavě modré a jedno černé, aby byl rozdíl.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

No jsem rád, že se vám líbí. :) Jinak, jsem klidně pro dvě trička, ale nejsem si jistý, jestli ta pulzující Hradčana oddělit od fanklubu a rozhodit to na předek a na zadek, nebo to nechat spolu. Mně to takhle nad sebou šmakuje a navíc mi to připomíná ten PULSE. :)

Co se týče barvy, netrval bych tolik na té černé, podle mě není problém, když si každý objedná barvu, jaká se mu líbí, důležité je, aby byla relativně tmavá, ať na tom vynikne bílý potisk.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ty dvě kola budou na předku dost pod sebou a bude to podle mě na člověku vypadat dost blbě - navíc jsou oba motivy tak nosné samy o sobě, že by byla škoda, kdyby se vyplácaly vedle sebe, kde by kvůli tomu tak nevynikly, jako kdyby byly každý zvlášť. vážně se proto přimlouvám za to, aby se udělaly velké hradčana dopředu a malé logo fóra dozadu pod šíji.

barvu trika bych klidně nechal na volbě každého jednotlivce, ale snad možná bude lepší kvůli menšímu chaosu dát možnost volby jen ze dvou-tří barev, víc snad ani ne.

jinak odkaz na pulse je podle mě v případě watersova sólového turné dost mimo a tuto spojitost (byť my si myslíme, že tam je) nemusí normální člověk vnímat.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

fernetti píše:jinak odkaz na pulse je podle mě v případě watersova sólového turné dost mimo a tuto spojitost (byť my si myslíme, že tam je) nemusí normální člověk vnímat.
puls je s DSOTM a nevidim v tom zadrhel

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:
fernetti píše:jinak odkaz na pulse je podle mě v případě watersova sólového turné dost mimo a tuto spojitost (byť my si myslíme, že tam je) nemusí normální člověk vnímat.
mezi pulsem a P.U.L.S.E je takový rozdíl jako mezi DSOTM a TDB.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

fernetti píše:ty dvě kola budou na předku dost pod sebou a bude to podle mě na člověku vypadat dost blbě - navíc jsou oba motivy tak nosné samy o sobě, že by byla škoda, kdyby se vyplácaly vedle sebe, kde by kvůli tomu tak nevynikly, jako kdyby byly každý zvlášť. vážně se proto přimlouvám za to, aby se udělaly velké hradčana dopředu a malé logo fóra dozadu pod šíji.

jinak odkaz na pulse je podle mě v případě watersova sólového turné dost mimo a tuto spojitost (byť my si myslíme, že tam je) nemusí normální člověk vnímat.
OK to zní rozumně. Akorát hradčana dopředu bych nedělal moc veliká, nevypadalo by to hezky. Navrhuju dopředu max. 10 cm kolečko, dozadu tak 7 cm. Nějak takhle:

Obrázek

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

fernetti píše:
ogi píše:
mezi pulsem a P.U.L.S.E je takový rozdíl jako mezi DSOTM a TDB.
:oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

paulie píše:
fernetti píše:ty dvě kola budou na předku dost pod sebou a bude to podle mě na člověku vypadat dost blbě - navíc jsou oba motivy tak nosné samy o sobě, že by byla škoda, kdyby se vyplácaly vedle sebe, kde by kvůli tomu tak nevynikly, jako kdyby byly každý zvlášť. vážně se proto přimlouvám za to, aby se udělaly velké hradčana dopředu a malé logo fóra dozadu pod šíji.

OK to zní rozumně. Akorát hradčana dopředu bych nedělal moc veliká, nevypadalo by to hezky. Navrhuju dopředu max. 10 cm kolečko, dozadu tak 7 cm. Nějak takhle:

Obrázek

Nejsou ty kola moc malá????? Aspon to přední by mohlo být větší.......

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

paulie píše:

předek by možná snesl i 15 cm, ale víc určitě ne, zadek je přesně tak akorát :)

celkově je to triko naprosto lahůdkové a před tvojí prací opravdu smekám!

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

...tak a teď kdo se ujme hromadné výroby... ? :oops: :oops: :oops:

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Výrobu mohu zařídit. Co s tím druhým tričkem? PF v kolečku nebo Ondrova verze?

Odpovědět