Nee.Jend píše:Benátky?FleetingGlimpse píše: Dekuji ti dobra vilo v muzskem prevleku!
A protoze vsichni ostatni se na me vykaslali, tak jsem si udelal jeden sam. Snizenou kvalitu jiste omluvite. A darecek mam pro toho, kdo uhodne koncert
nickovy bubny!
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
jasne, expertefernetti píše:delicate sound of thunder?FleetingGlimpse píše: A protoze vsichni ostatni se na me vykaslali, tak jsem si udelal jeden sam. Snizenou kvalitu jiste omluvite. A darecek mam pro toho, kdo uhodne koncert
už jsem ten koncert dlouho neviděl, ale co si pamatuju, že tam bylo všecko nasvícené do modra, tak mi to ten obrázek evokovalFleetingGlimpse píše:jasne, expertefernetti píše:delicate sound of thunder?FleetingGlimpse píše: A protoze vsichni ostatni se na me vykaslali, tak jsem si udelal jeden sam. Snizenou kvalitu jiste omluvite. A darecek mam pro toho, kdo uhodne koncert
jo a teď hledím do knížečky na CD pulse a tam je nick se svými rototomy hned dvakrát!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si ho vcera zase pustilfernetti píše: už jsem ten koncert dlouho neviděl, ale co si pamatuju, že tam bylo všecko nasvícené do modra, tak mi to ten obrázek evokoval
jo a teď hledím do knížečky na CD pulse a tam je nick se svými rototomy hned dvakrát!
Ty mas PULSE koupeny? Nebo kde jsi sehnal knizecku?
mám ho koupené hned, jak u nás vyšlo. dioda na krabičce blikala ještě asi dva roky potom. je to moc pěkně udělané, ale jediná věc tomu chybí: nevejde se mi to do stojanu na cédéčkaFleetingGlimpse píše:Ja jsem si ho vcera zase pustilfernetti píše: už jsem ten koncert dlouho neviděl, ale co si pamatuju, že tam bylo všecko nasvícené do modra, tak mi to ten obrázek evokoval
Ty mas PULSE koupeny? Nebo kde jsi sehnal knizecku?
nojo, máš pravdu, taky mi to přijde divné... možná kecám, ale co když jeto nějaký festival, kde se třeba bubny půjčovaly pro víc kapel, aby nebyly velké časové prodlevy. snad mohlo jít o montreux nebo něco podobného (vypadá to na nějaký kulturák či co, velká hala to nebude určitě).kuba píše:Mno, prusvitny, a kde ma druhej kopak?fernetti píše:jj, pěkné, tyhle průsvitné bubínky jsem u nicka ještě neviděl
NatkA píše: "California sunlight,sweet Calcuta rain,Honolulu starbright-the song remains ooooh the saaaaame..."
No nic, kdyz se podivam poradne tak ho tam vidimfernetti píše:nojo, máš pravdu, taky mi to přijde divné... možná kecám, ale co když jeto nějaký festival, kde se třeba bubny půjčovaly pro víc kapel, aby nebyly velké časové prodlevy. snad mohlo jít o montreux nebo něco podobného (vypadá to na nějaký kulturák či co, velká hala to nebude určitě).