v každém případě díky za odpověď.
jj, v praze jsem to slyšel, pamatuju se, akorát že jsem tehdy ten text tak nějak moc nevnímal. až včera, když jsem si dal in the flesh pěkně nahlas a s titulkama, tak mě to trklo...
Moderátor: bery
trochu jsem zabrouzdal po netu a už jsem ohledně doylovy karéry moudřejší - ano, hodně hrál s claptonem, pomáhal na jeho deskách (reptile, riding with the king...) a nejspíš ho i (proto) nahradil ve watersově kapele.aliceve píše:Pokud vím, tak Doyle Bramhall II teď zrovna hraje na turné s Ericem Claptonem. Myslím, že ho Waters našel u Claptona, ale 100% to tvrdit nemůžu.
Líbil se ti žvýkací Bramhall II víc než Kilminster? Neměla jsem možnost vidět oba živě, jen Kilminstera a zajímalo by mě srovnání těch dvou.
Smokestack už spolu nehrají, momentálně má Doyle novou skupinu. Mám jeho dvě sólová CD Jellycream a Welcome, kdybys měl zájem.fernetti píše:trochu jsem zabrouzdal po netu a už jsem ohledně doylovy karéry moudřejší - ano, hodně hrál s claptonem, pomáhal na jeho deskách (reptile, riding with the king...) a nejspíš ho i (proto) nahradil ve watersově kapele.aliceve píše:Pokud vím, tak Doyle Bramhall II teď zrovna hraje na turné s Ericem Claptonem. Myslím, že ho Waters našel u Claptona, ale 100% to tvrdit nemůžu.
Líbil se ti žvýkací Bramhall II víc než Kilminster? Neměla jsem možnost vidět oba živě, jen Kilminstera a zajímalo by mě srovnání těch dvou.
srovnávat kilminstera s bramhalem dost dobře nejde - každý má docela odlišný styl hraní. mě osobně víc sedí kilmisterova ostrá rocková syrovost. ale kvůli tomu nebudu bramhalla II shazovat do pekel. myslím, že s repertovárem si poradil docela dobře, zpíval taky moc fajn, takže to proč ne?
btw. zjistil jsem, že vokalistka na in the flesh tour susannah melvoin je doylovou manželkou a oba společně hrají v projektu smokestack (neznám).
díky za info, to o andym a katie je zajímavá informace. kdo je nahradil? a jak?
Smokestack už spolu nehrají, momentálně má Doyle novou skupinu. Mám jeho dvě sólová CD Jellycream a Welcome, kdybys měl zájem.
Andy Fairweather Low a Katie Kisoon taky hráli s Claptonem. Letos jsem byla na Watersovi v Holandsku a oba tam bohužel nebylitak nevím, jestli zrovna "chyběli" nebo už u Waterse skončili...
fernetti píše:díky za info, to o andym a katie je zajímavá informace. kdo je nahradil? a jak?
Smokestack už spolu nehrají, momentálně má Doyle novou skupinu. Mám jeho dvě sólová CD Jellycream a Welcome, kdybys měl zájem.
Andy Fairweather Low a Katie Kisoon taky hráli s Claptonem. Letos jsem byla na Watersovi v Holandsku a oba tam bohužel nebylitak nevím, jestli zrovna "chyběli" nebo už u Waterse skončili...
(doylovy sólovky si sosnu z netu a poslechnu, když tak potom si je seženu origoš. ale i tak díky
Bramhall II mám pocit v Praze tenkrát nebyl, tipoval bych (hádám, jsem línej hledat), že hrál jenom na Americký části turné In The Flash. Mně osobně se Kilminster líbí víc (viděl jsem ho naživo dvakrát a pokaždý dost dobrý), protože ctí Gilmourův styl, Bramhall II na můj vkus vnášel do svojí hry až příliš svojí invence (teď mluvím o DVD), která má podle mně do Gimourových kvalit dost daleko...aliceve píše:Pokud vím, tak Doyle Bramhall II teď zrovna hraje na turné s Ericem Claptonem. Myslím, že ho Waters našel u Claptona, ale 100% to tvrdit nemůžu.
No Bramhal evidentně mohproti píše:Myslíš, že někdo na koncertu Rogera Waterse může do svého hudebního projevu vnášet kromě Rogerových invencí i své vlastní?
Mně se hra Bramhalla II. líbí...právě pro tu "jinakost"
Temer kazdy amik si o sobe mysli, ze je king.Jádro píše: Ale na mě to působí, že si o sobě myslí, jakej je king, ale ty jeho sóla jsou přitom lehce "o ničem":)
Mas pravdu, ale kdyby si vsichni kytaristi rikali, ze na Davida nema, tak vymrou.Jádro píše: ... Možná slušný improvizace, ale hudebně Gilmourovým výkonům nesahaj po kolena...Tak to prostě vidim
Tenkrát v Praze hrál Chester Kamen, už se to tady jednou rozebíralo v diskusi "In The Flesh 2002 vs. DSoTM 2006/7"Jádro píše:Bramhall II mám pocit v Praze tenkrát nebyl, tipoval bych (hádám, jsem línej hledat), že hrál jenom na Americký části turné In The Flash. Mně osobně se Kilminster líbí víc (viděl jsem ho naživo dvakrát a pokaždý dost dobrý), protože ctí Gilmourův styl, Bramhall II na můj vkus vnášel do svojí hry až příliš svojí invence (teď mluvím o DVD), která má podle mně do Gimourových kvalit dost daleko...aliceve píše:Pokud vím, tak Doyle Bramhall II teď zrovna hraje na turné s Ericem Claptonem. Myslím, že ho Waters našel u Claptona, ale 100% to tvrdit nemůžu.