fernetti píše:...ale hrál... v roce 2007 na turné k DSOTM...
Jsem přesvědčený, že to hrál leda tak v roce 2002 v rámci In The Flesh, na kterém jsem nebyl

Moderátor: bery
fernetti píše:...ale hrál... v roce 2007 na turné k DSOTM...
fernetti píše:po 157 koncertech hraných pro více než 2,3 miliony diváků skončilo předevčírem dvouleté turné us+them koncertem v mexickém monterrey...
fernetti píše:... přes občasné reptání a výtky staromilců (přiznávám, že někdy i mě...) ...
fernetti píše:jakou malou upomínku dávám odkaz na poslední noty z celého turné, které nejspíš právem patří dave kilminsterovi, který odehrál posledních pár koncertů na kolečkovém křesle poté, co si léčí polámanou nohu - nepamatuju, kdy bych něco podobného kdy vůbec na rockovém koncertě viděl: https://www.youtube.com/watch?v=zDu-iSVXtus
fernetti píše:... hudba, kterou waters a spol. po ty dva roky nabízeli, je, i přes 40 a občas i více let stáří stále ve svém sdělení aktuální a přesto stále nadčasová. provedení ... sdělné i v pokročilém počátku třetího tisíciletí pro všecko to náctileté poblikum, které je ve věku vnoučat páně waterse. kdo na světě se může tak silným dopadem na masy, ve svém věku, s takovým nasazením a chutí, jakým roger waters stále prýští, chlubit?!
Jend píše:Proslýchá se, že Nickovi přislíbil krátkou účast na jednom z jeho koncertů příští rok. Že by Cambridge?
fernetti píše:no kdyby to tak bylo, tak bych to tam do corn exchange otočil ještě jednou - ale můj osobní tip je, že to cambridge nebude, oba jsou rodilí lodýňani, takže bych to odhadoval spíš na roundhouse...
Richard píše:Ty bys snad měl proti Roundhouse nějakých výhrad?
fernetti píše:richarde, ještě před rokem bych si zvá slova dal pár přesdržku, ale dneska hrdně odpovídám: v roundhouse jsem už byl, v corn exchange jsem jen šáhl na kliku zvenku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host