http://davidgilmour.com/orb/index.htm
Moderátor: bery
dneska jsem se k tomu dostal a je to fajn... bal jsem se, ze tam DG bude moc dominovat, ale je to krasne sladeneSorbent píše:Tak už to poslouchám druhej den stále dokola a jsem nadšen, pro DG je to dost povedený návrat ke kořenům a spojení s Orb je více než šťastné. Pro mne je to hudební událost roku (společně s novinkou Načevy).
hra pocas celej skladby?:) lebo to ma 23mineclipse píše:dneska jsem se k tomu dostal a je to fajn... bal jsem se, ze tam DG bude moc dominovat, ale je to krasne sladeneSorbent píše:Tak už to poslouchám druhej den stále dokola a jsem nadšen, pro DG je to dost povedený návrat ke kořenům a spojení s Orb je více než šťastné. Pro mne je to hudební událost roku (společně s novinkou Načevy).
na te prvni skladbe (28 minut) je jeho kytara da se rict vsude po cele skladbe... ale abyste si nemysleli, ze tam hraje nejaka silena sola, to ne, ta jeho kytara je povetsinou jen takovy jemny ambientni podkladaries101 píše:hra pocas celej skladby?:) lebo to ma 23mineclipse píše:dneska jsem se k tomu dostal a je to fajn... bal jsem se, ze tam DG bude moc dominovat, ale je to krasne sladeneSorbent píše:Tak už to poslouchám druhej den stále dokola a jsem nadšen, pro DG je to dost povedený návrat ke kořenům a spojení s Orb je více než šťastné. Pro mne je to hudební událost roku (společně s novinkou Načevy).